LYS Sınav sonuçlarının açıklanmasının ardından, tüm ülkede olduğu gibi tercih işlemleri Özel Karadağ Anadolu Lisesi’nde de tüm hızıyla devam ediyor.

Karaman’da ve Türkiye genelinde başarı sıralamasında derece yapan Özel Karadağ Anadolu Lisesi öğrencisi Enes Burak Bilgin (MF-TM ve TS) tüm puan dilimlerinde il birincisi oldu.

Ziyarette konuşan Özel Karadağ Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Onuralp, “Okulumuz öğrencisi bu başarısı ile ilimizin ve okulumuzun gurur vesilesi olmuştur. Üniversite yıllarında ve mezun olduktan sonra da ülkemize ve milletimize başarıları ile hizmet edeceği düşüncesi ile kendisini ve onun şahsında tüm gençlerimizi tebrik ediyorum.

2016-2017 Eğitim ve Öğretim yılı okulumuz için başarılı bir yıl olmuştur. YGS ve LYS de Önemli başarılar elde eden öğrencilerimizi, tatlı bir Tercih telaşı içerisinde olduklarını görmekteyiz.

Okulumuz Rehberlik Servisi öğrencilerimizin bu heyecanlı döneminde kendilerine rehberlik yapmak için 26 Temmuz tarihine kadar yardımcı olacaklardır. Özel Karadağ Anadolu Lisesi olarak mezun ettiğimiz öğrencilerimizin Üniversiteye yerleşme oranının da yüksek olacağını tahmin etmekteyiz.

2017-2018 Eğitim-Öğretim yılı için fiziki anlamda hazırlıklarımızı yaptık. 24 Temmuz -29 Ağustos tarihleri arasında kayıtlı öğrencilerimize düzenleyeceğimiz yaz kursu için plan ve programlarımızı tamamladık. Öğrencilerimizle yeni döneme hazırlanmak, eksiklerimizi gidermek, 2017-2018 yılında daha büyük başarılara imza atmak düşüncesindeyiz.” dedi.

Eğitimin sevgiyle başladığını söyleyen Onuralp, sözlerini şu şekilde tamamladı;

“Başarılı olmanın anahtarı, ’’Planlı, Disiplinli ve sistemli çalışmaktır’’  Gençlerimize doğru rehberlik yapıldığında, onların her türlü zorlukların üstesinden gelebileceğini belirtti. Gençlerimize değer veriyor ve onlara güveniyoruz.  

Özel Karadağ Lisesi olarak, amacımız geleceğin büyükleri olan çocuklarımızı milli değerlerimize sahip çıkan, Türk Milleti ve insanlık aleminin sürekli değişen ve gelişen beklentilerine cevap verecek, ’’Fikri Hür, Vicdanı hür, İrfanı hür’’ nesiller olarak yetiştirmektir”