Karaman Milli Eğitim Müdürlüğünün 8. Sınıflar arası yapmış olduğu il geneli matematik olimpiyatlarında dereceye giren ilk 3 öğrenci yapılan tören ile ödüllendirildi.

Özel Gevher Hatun Kolejinden Enes Burak Bilgin İL 1.Sİ, yine Özel gevher Hatun Kolejinden Mustafa Uysal il 2.Sİ , Ermenek Fikret Ünlü YİBO dan İsmail Macit  İL 3.SÜ olarak ödüllendirildi.


İrfan Ataseven fen lisesinde yapılan 2. Aşama sınavı sonucunda ilk 10 da 5 öğrenci ilk 20 de 12 öğrenci dereceye girmiştir. Konu ile ilgili açıklama yapan Okul müdürümüz Tanju YILDIRIM “ Başarılarımız her alanda artarak devam ediyor. Matematik evrensel bir dil, bu dili bilgiler eşiğinde süsleyerek konuşturan öğrencilerimizi kutluyorum. Yapılan olimpiyat çalışmalarımızın meyvesini topluyoruz. Art arda  gelen görkemli başarılarımızın kaynağında bu işe gönül vermiş, samimi, her şeyini ortaya dökerek fedakarca çalışan öğretmenlerimiz yer almaktadır. Emeği geçen herkesi kutluyorum. Başarılı çalışmaların devamını diliyorum.”dedi. Okul Eğitim Koordinatörü Ali Celal ÖZTAN “ Karaman İrfan Ataseven Fen lisesinin il geneli yapmış olduğu matematik olimpiyat sınavının 1. aşaması okulumuz için büyük bir başarı ile sonuçlandı.


30 öğrencinin katılacağı 2. Aşama sınavına 23 öğrencimiz girmeyi hak kazanmıştır. Öğrencilerimiz bu işe inandılar ve başardılar. Yaptığımız olimpiyat çalışmaları sonucu gelen başarılar, yapacaklarımızın kanıtıdır. Okul olarak Akıl oyunları, olimpiyat ve proje çalışmalarında planlı ve programlı olarak çalışıyoruz. Akademik ve Sosyal etkinliklerde Karaman da özel okulculukta 1 NUMARA olduğumuzu kanıtladık. Öğrencilerimizi canı gönülden kutluyorum” dedi.