Hayatında İlk Kez Mezuniyete Katıldı

KMÜ Kamil Özdağ Fen Fakültesi Kimya öğrencisi Esra Taşcı’nın mezuniyet törenine katılan Baba Mehmet Taşcı, yaşadığı heyecanı ve mutluluğu anlattı.
Dört çocuğunun en küçüğü olan Esra’nın mezuniyetine Kayseri’den katılan Mehmet Taşcı duygularını şöyle ifade etti: “İlk defa bir mezuniyete katıldım. Bu gün kızımı okutabilmenin mutluluğunu yaşıyorum. Çok heyecanlandım, artık yaşlanmama rağmen bu gururlu günde kızımın yanında olmak için memleketimden geldim. Üniversitenin tüm hocalarına, kızıma verdikleri emekten dolayı çok teşekkür ediyorum.”
“Allah’ım ekmeğini yemeyi nasip eder inşallah”
Mezuniyet töreni çıkışında Üniversite Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen’in tebrik ettiği baba Mehmet Taşcı, yakın ilgiden çok memnun olduğunu belirtti. Taşcı, Rektör Gökmen’e teşekkür ederek, “Kızımın bu başarısına şahit oldum. Allah’ım inşallah ekmeğini yemeyi de nasip eder.” dedi.

Üniversite Genel Sekreter Yardımcısının Tarifsiz Sevinci

Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcısı Adnan Tiske, 25 yıldır çalıştığı üniversiteden kızının dereceyle mezun olması nedeniyle gözyaşlarına hakim olamadı. 
Adnan Tiske, kızı Ümmühan Nur Sultan Tiske’nin kimya bölüm birincisi ve fakülte üçüncüsü olmasından dolayı tarif edilemez duygular yaşadığını dile getirdi. 
“25 yıl emek verdiğim üniversiteden şimdi kızım mezun oluyor”
Adnan Tiske “25 yıl emek verdiğim üniversitede kızımın mezuniyetini gördüğüm için farklı duyguları bir arada yaşıyorum. Evlatlarımızı topluma kazandıracağımız bu gururlu günde, emeklerimizin karşılığını aldığımız ve kızımın dereceyle mezun olduğunu gördüğüm için çok mutluyum. Emeği geçen tüm hocalarımıza çok teşekkür ediyorum.” şeklinde konuştu.

Yedi Aylık Hamile Biyolog Kep Attı

KMÜ Kamil Özdağ Fen Fakültesinin mezuniyetinde yedi aylık hamile biyolog Canan Koç da kep attı.
“Bebeğimle birlikte kep attığım için çok mutluyum”
Ailesiyle birlikte mezuniyete katılan Koç, 2009 yılında evlendiğini, evlendikten sonra eşinin desteğiyle okuduğunu belirtti. Mezuniyet töreninde konuşan Koç “Eşimin desteğiyle üniversiteyi kazandım. Şimdi ise mezuniyet törenime bebeğimle birlikte katılıyorum. Kızımla kep attığım için çok mutluyum. Önce bu günün mimarı olan eşime, sonra da hamileliğin zorluğunu hafifleten ve anlayışlı davranan tüm hocalarıma çok teşekkür ediyorum.” dedi.