Piri Reis Kültür Merkezi’nde yapılan programda anasınıfı öğrencileri, iki saat boyunca öğrenci velilerine ve misafirlere keyifli anlar yaşattılar. 

Yıl sonu gösterisi olarak hazırlanan bu özel etkinlik için bilgi veren okul müdürü Hilmi Erdoğdu:” Anasınıfı öğretmenlerimiz, Nilay Evcen ve Emine Aktaş’ ın hazırladığı , diğer öğretmen arkadaşlarımızın katkılarıyla, öğrencilerimizin yeteneklerini herkese gösterdiği yıl sonu gösterimizde, anasınıfı öğrencilerimiz ile bir kez daha gurur duyduk. Okulumuzda aldıkları eğitimi yetenekleriyle birleştiren öğrencilerimiz şiir, şarkı ve danslarla bizlere tarifsiz duygular yaşattılar. Gerek kostümleriyle, gerekse etkinliklerdeki sunumlarıyla görevlerini fazlasıyla yerine getiren öğrencilerimiz aileleri tarafından  dakikalarca alkışlandı. Program sonunda mezuniyet andı ve okul marşımız  ile birlikte, mini mezuniyet duygusu yaşayan öğrencilerimiz, artık 1. sınıfa hazır olduklarını gösterdiler. 
Sahip oldukları özgüven ve doğal davranışlarıyla dikkat çeken anasınıfı öğrencilerimiz, gösterdikleri performanslarıyla ailelerinin ve öğretmenlerinin beğenisini kazandı. Gecede emeği geçen bütün personelimize, öğrencilerimizin anne, babalarına ve  minik yavrularımıza çok teşekkür ederim.” dedi.

Program, yapılan ikramların ardından sona erdi.