Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi, YGS’ye hazırlanan öğrencilerine sınav öncesi moral olması amacıyla polis evinde kahvaltı tertip etti.
Karaman Anadolu İmam Hatip Lisesi, 23 Mart 2014 tarihinde gerçekleşecek olan YGS’ye hazırlanan öğrencilerine,  sınav öncesi moral kazandırmak amacıyla kahvaltı tertip etti. KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu, İl Müftüsü Nuri Değirmenci, Okul Aile Birliği yöneticileri,  sivil toplum örgütü temsilcileri, okul yöneticileri ve öğretmenler, sınava girecek öğrencilere destek olmak amacıyla kahvaltıda bir aradaydılar. Kahvaltıda KMÜ Rektörü Prof. Dr. Sabri Gökmen, İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu ve Okul Müdürü Mehmet Yalvaç öğrencilere hitap ederek başarı dileklerini ifade ettiler. 
Gerekli çalışmaları yaptıktan sonra başarının peşinden geleceği, istemediğimiz bir sonuçla karşılaşsak bile asla ümitsizliğe düşmemek gerektiği,  iyi ve dürüst insan, milli ve manevi değerlerine sahip çıkan, bu değerleri yaşayan bireyler olarak hayata atılmanın öneminin vurgulandığı kahvaltı, İl Müftüsü Nuri Değirmenci’nin yaptığı dua ile sona erdi. Heyecan ve mutluluklarını gizleyemeyen öğrenciler, başarı yolunda her zaman kendilerine güvenen, kendilerini hiç yalnız bırakmayan, programı düzenleyen okul yöneticilerine ve tüm katılımcılara teşekkür ettiler.