İlk yılında Anasınıfı ve İlköğretim bölümünde hizmet verecek olan kolej, takip eden eğitim-öğretim yılında lise bölümünün yanı sıra, sosyal tesisleri ile eğitim-öğretim sektörüne giriş yapacak.

Basın mensuplarıyla bir restoranda bir araya gelen okul yetkilileri Eğitimci Prof. Dr. Ali Şahin, Eğitimci Ahmet Şimşir, Veteriner Hekim Süleyman ve sporcu Yunus Aydın kolej hakkında bilgiler verdi.

Okul İdarecileri adına açıklamada bulunan Ahmet Şimşir, “Karaman gelişen ve büyüyen bir şehir. eğitime olan ihtiyacın ailelerin eğitim konusunda bilinçlendiği bir şehrimiz. Bizde bu açığı kapatabilir miyiz diyerekten böyle bir fikir ortaya çıktı. Geçen sene Haziran sonunda bir arayışa girdik. Böyle bir okulun hayırlı olacağına inanarak güzel insanlarla güzel insanlar yetiştirmek gayesiyle çalışmalarımıza başladık. Arkada cemaat, vakıf, holding olmadan kendi öze sermaye ve güvenimizle okul oluşturduk.  Vatanda millete hayırlı nesiller yetiştirmek için böyle bir oluşum oluşturduk” dedi.

Envar Koleji Hakkında!
 En önemli yatırımlar olan çocuklarımızı,özgüveni yüksek ,bilimsel donanımı tam,insaf sahibi ,milli ve manevi değerlere sahip genç nesiller yetiştirmek olarak hedef alan Özel Envar Koleji, seçkin öğretmen kadrosu ile Karaman’a model olacak ve eğitime yepyeni bir soluk kazandıracak.

 Karaman’da ki eğitim sektörüne oldukça hızlı giriş yapması beklenen Özel Envar Koleji,karakter eğitimi çalışmaları, davranış kazandırma çalışmaları, evde okul çalışması, destekleyici etüt çalışmaları yaparak, değerlere sahip çıkan nesiller yetiştirmeyi hedefliyor.


Envar Koleji, Karaman - Bucakkışla yolu 4. kilometresinde hizmet verecek.