Mazaka Yayıncılık tarafından hazırlanan internet sitesi MY Akademia, iş dünyasının taleplerini karşılamak için internet üzerinden eğitimler sunmaya başladı.

MY Akademia, iş dünyasının sorunlarına kısa sürede cevap bulabilmek, eğitim ihtiyaçlarını kolay, ucuz ve hızlı şekilde karşılayabilmek için kuruldu. MY Akademia, iş dünyasının birçok alandaki ihtiyaçları karşılayacak eğitim başlıklarıyla şimdiden üst sıralara çıkmayı başardı.

ODA SEÇİMİ EĞİTİMİ TOBB CAMİASI İÇİN BULUNMAZ BİR FIRSAT

MY Akademia, yakın zamanda seçim heyecanı yaşayacak olan Odaların personeli, , üst kademe yöneticileri ve seçimlerde aday olacak iş adamları için bulunmaz bir fırsat olarak değerlendiriliyor. Odalarda Seçim Yönetimi Eğitimi, konusunda uzun yıllara dayanan uzmanlığa sahip bir ekip tarafından hazırlanmış. Bu eğitim, Oda camiası için bulunmaz bir fırsat olarak değerlendiriliyor.

MY Akademia, dileyen Odaların personeline kendi yerlerinde eğitim imkânı da sunuyor.

YALNIZCA EĞİTİM DEĞİL, YEPYENİ HİZMETLER

MY Akademia “İş Modeli Tasarımı (İnovatif) Eğitimi”, “İş Dünyası Sözleşme Okuma ve Yazma Eğitimi” ve “Küçük İşletmeler İçin Sosyal Medya Eğitimi”ni de öncelikli olarak kullanıcıların hizmetine sunmuş durumda. Yalnızca internet üzerinden eğitim fırsatlarıyla yetinmeyen MY Akademia, katılıma açık eğitimler, iş yeri eğitimleri ve danışmanlık konusunda da aktif olarak hizmet sunuyor.

GÜVENİLİR BİR HİZMET: SERTİFİKA KODU

Eğitimlere katılarak başarı sağlayan kişilere yapılan sınav sonunda başarı sertifikası imkânı da sunan MY Akademia, Sertifika Kodu uygulamasıyla işverenlere işe alacakları kişilerin başarılarıyla ilgili sertifikaları sorgulama olanağı da sunuyor.

YENİLİĞE AÇIK, HERKESE AÇIK

MY Akademia, tüm bu hizmetlerin yanı sıra yeniliğe açık bir uygulama olduğunu da kanıtlamış durumda. MY Akademia’ya, eğitmen olmak isteyenler www.myegitim.org adresindeki internet sitesi üzerinden kolayca iletişime geçebiliyorlar. MY Akademia, bu uygulama ile benzerlerinden bir adım önde olduğunu ve statik bir yapıda değil dinamik ve yeniliğe açık olduğunu da kanıtlıyor.

Yönetime Bakış ve Yönetim Yazıları, MY Akademia’nın yalnızca tek yönlü değil çok yönlü düşünce yapısının da gelişimini hedeflediğinin göstergesi konumunda. MY Akademia’nın bu uygulamaları Yönetim, Eğitim ve Danışmanlık Hizmeti’nin farkını ortaya koyan unsurlardan bir tanesi. Yönetim Yazıları herkese açık olmasının yanında hizmet alan iş dünyasından ve diğer kesimlerden kişilerin, olaylar karşısında yeni bakış açıları geliştirmelerine de alt yapı sağlıyor.