Her yaş grubuna uygun farklı ders programı ve içerikleri ile çocuklarınız eğlenerek, yaparak ve yaşayarak günlerini geçirmelerini amaçlıyoruz. Kurumumuz il milli eğitim programının dışında branş eğitimi olarak Jimnastik, İngilizce, Değerler Eğitimi, Halk Oyunları, Drama, Müzik, Proje Tabanlı Eğitim, Yaratıcı Düşünme ve Problem Çözme çalışmaları uygulanmaktadır. Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumlarında modüler sistem uyguluyorken, öğrencilerin 30 dk. da bir sınıf değiştirmesini sağlayarak gün içerisinde aynı dört duvar arasında kalmalarını önlemiş oluyor, hava değişini sağlamış ve dikkat dağınıklığını önlemiş oluyoruz.

Okulöncesi eğitim için dünyada geliştirilmiş çeşitli teknik ve yöntemler mevcuttur. Bu yöntemler içerisinde çocuğun okula karşı pozitif bir tutum takınması, öğrenme sevgisi ve disiplin görmesi, motivasyonu, bağımsız olarak hareket edebilmesi, kalıcı merakın beslenmesi gibi amaçları olan mı?

Montessorinin eğitim yaklaşımı, çocuğun istenilen yeteneklerini geliştirebilecek özenle düzenlenmiş olan bir ortam ile önceden planlanmış grup çalışmaları ve çeşitli atölyelerle, çevreyle ilgili yeni etkileşimler kurmasını amaçlayan reggio emilio’nun eğitim metodu, insan beynin farklı bölümlerden oluştuğu ve her bir bölümün özel işlevlere sahip olduğunu öneren, zeka ile adlandırdığı 7 farklı beceri, öğrenme, problem çözme ve iyi niteliklere sahip insan olma için etkili bir araç olarak tanımlayan gardner çoklu zeka kuramı eğitim sistemi sayılabilir.

“OSMAN AVCIOĞLU EĞİTİM KURUMLARI OLARAK DÜRÜSTÜZ”

Osman Avcıoğlu Eğitim Kurumları tarafından yapılan açıklamada şunlar söylendi;

“Tüm ilişkilerimizde –çocukla, veliyle, dış paydaşlarımızla kurduğumuz ilişkide ve kendi içimizde her zaman açık ve dürüstüz. Verdiğimiz taahhütlerin daima arkasında duruyoruz.

Bizim binamız; iç mimarımız ve inşaat mühendisimizin denetiminde çocuklarımızın kullanımına uygun olarak tasarlanmıştır. Çocukların ilgi ve sevgisini uyandıran mimar özellikler gözetilmiştir.

1100 m2’ye kurulmuş olan binamız sadece kreş ve anaokulu kullanımı için yapılmıştır. Yerden ısıtmalı olan ve bütün sınıfları güneş ışığı alma özelliğine sahip olan kurumumuzda 16 sınıf, 1 mutfak,1 yemekhane,1 çok maçlı salon, 1 profesyonel sahne 2 uyku salonu, 1sinema salonu, içerde ve dışarda olmak üzere 2 hayvanat bahçesi bulunmaktadır.

Okul psikoloğumuz; Osman Avcıoğlu eğitim kurumlarında psikoloğumuz önderliğinde ayda bir öğretmenlerimiz ile eğitim seminerlerimiz düzenlenmektedir.

Yemekhanemize ait personellerimizin tüm sağlık muayeneleri yapılmış olup aylık yemek listelerimiz diyetisyenler tarafından hazırlanmakta ve okul yönetimi tarafından incelenmektedir.

Kurumumuz sabah 07.00 akşam 19.00 saatlerinde; resmi tatillerde yarıyıl tatilinde açık olup yaz tatilinde açık olup yaz tatilinde yaz okuluyla hizmet vermektedir.

Servisimiz; öğrencilerimizin okula problemsiz ve güvenli bir şekilde gidip gelebilmek için araçlarımızda asistan öğretmenlerimiz servis hostesliğini yapmaktadır.

Güvenlik; çocuklarımız okulda bulundukları sürece öğretmenlerin denetimindedir. Hiç bir öğrencimiz veli dışında veya veli izni olmadan başka birine teslim edilemez.”