18-24 Mart Yaşlılar Haftası sebebiyle Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi tarafından il çapında düzenlenen “Gençler Yaşlılar El Ele” konulu kompozisyon yarışmasının ödül töreni gerçekleştirildi. 
Kazımkarabekir İlçe Kaymakamlık Makamında gerçekleştirilen ödül törenine Kazımkarabekir İlçe Kaymakamı  Aziz Oğuz AL, İlçe Milli Eğitim Müdürü Selmani KARAÇAM, Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesi Müdürü Halil İbrahim TÜNCER ile dereceye giren öğrenciler ve okul idarecileri katıldı.
Kompozisyon yarışmasında birinci sırayı Karaman Toki Anadolu Lisesi öğrencilerinden Şerife Hilal BULUTÇU, ikinci sırayı Prof. Dr. Ömer DİNÇER Anadolu  İmam Hatip Lisesi öğrencilerinden Muhammed  Fikri ŞAHİN, üçüncü sırayı ise Sudurağı Şehit Ömer DURMAZ Çok Programlı Anadolu Lisesi öğrencilerinden Hazal GÜRSOY aldı. 
Yapılan bu anlamlı etkinlik hakkında konuşma yapan Kazımkarabekir İlçe Kaymakamı Aziz Oğuz AL; “Toplumumuzun en gözde değerleri olan yaşlılarımızı anmak, onlara verilen değeri yükseltmek hepimizin görevidir. Öğrencilerimizin yaşlılarımıza olan hassasiyetlerini görmek bizleri çok mutlu etti. Bu tür sosyal sorumluluk projeleri öğrencilerimizin her yönden gelişmesine katkı sağlamaktadır. Düzenlenen bu anlamlı yarışmada emeği geçen herkese teşekkür ederim “ dedi.
Ödül töreninden sonra Kazımkarabekir  İlçe Belediye Başkanı Ali İhsan ALANLI makamında ziyaret edildi. Ziyaret sonrası Kazımkarabekir ilçesindeki okullar gezildi. Ardından Kazımkarabekir Çok Programlı Anadolu Lisesine geçilerek  Hasta ve Yaşlı Hizmetleri Bölümü tanıtımı yapıldı.