Karaman genelinde okul öncesi ve ilköğretim ile orta öğretim kurumlarındaki öğrencilere evrensel etik değerler bilinci ve kültürü kazandırılması amacıyla uygulanmakta olan EDEP (Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi) kapsamında, Vali Hakkı Teke Yatılı Bölge İlköğretim Okulu, Karaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü’nü ziyaret ettiler.

    Öğrenciler yaptıkları iş ile şehrimizin temizliğini sağlayan ağabeylerine teşekkür ederken, Okul Müdürü Hasan Aksu da; Eğitimde Değerler Eğitimi Projesi kapsamında sevgi, saygı, özgüven, sorumluluk, yardımseverlik gibi konularda faaliyetler düzenlediklerini ifade ederek, Temizlik İşleri Müdürlüğü ziyareti ile de öğrencilere çevre duyarlılığı kazanmalarını sağlamak istediklerini belirtti.

    Karaman Belediyesi Temizlik İşleri Müdürü Recep Kılıç ise: “Biz zaten okulumuzu daha önce ziyaret etmiş ve öğrenci arkadaşlarımıza çevre bilinci konusunda eğitim vermiştik. Belediye Başkanımız Kâmil Uğurlu çevreye olan duyarlılığa ve bu bağlamda okullarda düzenlenen eğitim seminerlerine büyük önem veriyor. Yarınlarımızın büyükleri gençlerimiz bizim için çok önemli. Temiz ve yeşil bir Karaman için aldığımız sorumlulukla çalışmalarımız devam edecektir.” dedi.