Eğitim Bir Sen Şube Yönetim Kurulu üyeleri, öğretmenlik ve memurluk mesleğine bu yıl başlayan stajyer eğitim çalışanlarını öğretmenevinde ziyaret ederek, görevlerinde başarılar dileyerek hayırlı olsun temennilerini ilettiler.
Ziyarette konuşan Memur sen İl Temsilcisi ve Eğitim Bir Sen Şube Başkanı Yunus ÖZDEMİR, “Eğitim camiası olarak sizleri aramızda görmekten mutluluk duyuyoruz.  İlimiz eğitim alanında son yıllarda önemli başarılara imza attı. Sizlerin de gayreti ve katkısıyla bu başarılar artarak devam edecektir” dedi.
 Öğretmenliğin fedakarlık ve sevgi isteyen bir meslek olduğunu kaydeden ÖZDEMİR, şunları söyledi:
“Öğretmenliğin aynı zamanda sorumluluğu da büyüktür. Öğretmen kendini tüketirken üretendir. Ülkenin istikbalini şekillendirendir. Şüphesiz ki öğretmenlik kolay değil. Hayatta en zoru insan yetiştirmek olsa gerek. Evrensel medeniyet kulesi de hiç şüphesiz bu onuru taşıyan fedakâr ve cefakâr öğretmenlerimiz sayesinde yükselecektir.Ayrıca eğitim camiasına memur ve hizmetli olarak atanan arkadaşlarımızı eğitim çalışanları çatısı altında  bir bütün olarak değerlendiriyor, onların da ülkenin eğitim ve öğretimine olan katkılarını takdir ediyoruz. ” dedi.