Kazımkarabekir Türk Eğitim - Sen İlçe Temsilsici Muharrem Kerbalı yaptığı açıklamada “Eğitim Bir- Sen Karaman Şubesi tarafından şahsıma verildiği söylenen belge tarafıma tebliğ bile edilmemiştir, dolayısıyla bu belgenin Norm Fazlası Yönetici Atama EK-2 Değerlendirme Formu’na konması ve sonucu etkilemesi söz konusu değildir,” dedi.
Kerbalı yaptığı açıklamada;

"06 . 09 . 2012 tarihinde Eğitim Bir- Sen Karaman Şubesi tarafından  şahsıma verildiği söylenen belge tarafıma tebliğ bile edilmemiştir, dolayısıyla bu belgenin Norm Fazlası Yönetici Atama EK-2 Değerlendirme Formu’na konması ve sonucu etkilemesi söz konusu değildir. Bu durumda  EBS’nin bilgi kaynaklarını değiştirmesi gerekmektedir. Yoksa böyle komikliklere daha çok düşmeleri kaçınılmaz olacaktır. Bir sendikanın kaynağını dahi açıklayamadığı bir habere nasıl balıklama atladığını kamuoyunun takdirlerine sunuyorum.

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır

Yavuz hırsız ev sahibini bastırır misali, bugüne kadar sendikacılık adına hiçbir şey yapmadığı halde, çeşitli vaatlerle hormonlu bir şekilde büyüyen malum sendika asılsız haberlerle ilimizdeki iş barışını bozmaya çalışmaktadır.

Ayinesi iştir kişinin lafa bakılmaz. TES Kazımkarabekir İlçe Temsilcisi olarak hiçbir eğitim çalışanını ayırt etmeden  herkese eşit mesafede olduğumu tüm eğitim camiası yakından bilir ki ; nisan ayında yapılan İLKSAN seçimleri bunun en iyi göstergesidir. 27 üyenin bulunduğu ilçemizde 16 EBS üyesine karşılık 5 TES üyesi ile İLKSAN İlçe Temsilciliği seçimlerini tüm üyelerin güvenini alarak kazandım. Kendi üyelerinin dahi güvenmediği EBS başarılı, çalışkan insanlara çamur atarak neyi amaçlamaktadır ?

Şimdi EBS yöneticilerine soruyorum ;

1 – İşleme konmamış bir ödül, sonucu kaç puan etkiler ?

2 – Geçmiş atamalarda kaç tane üyeniz çeşitli ödüllerle başkalarının önüne geçmiştir ?

3 – Karaman’da üye sayınızın az olmasına rağmen, ödül alan üye sayınızın çokluğunu neye bağlıyorsunuz ?

4 – Diğer sendika üyeleri veya sendikasız olarak çalışanlar ödül almaya layık değiller midir ?

5 – Hak, hukuk savunduğunuzu söyleyen sizler, bu yalan haberle kişilik haklarına ve kul hakkına saldırmış olmuyor musunuz ?

6 – Hukuki sürece meydan vermemek için, özür dileyerek haberi tekzip etmeyi düşünüyor musunuz ?"