Yunanistan İle Ortak Proje: Okumak Gelişmektir
Avrupa Birliği Eğitim ve Gençlik Programları çerçevesinde hazırlamış oldukları Comenius Projeleri kabul edilen Fatih Anadolu Lisesi, proje çalışmaları için Yunanistan’a gidiyor.

Fatih Anadolu Lisesi Proje Ekibi, İl Milli Eğitim Müdür Vekili Hasan Hüseyin Oduncu’yu makamında ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdiler. Ziyarette Okul Müdürü Süleyman Öztürk, “Okulumuz proje ekibinden 4 personelimiz ve 4 öğrenci ile ‘Okumak Gelişmektir’ adlı proje kapsamında 26-31 Mayıs 2014 tarihleri arasında Yunanistan’da gerçekleşecek olan proje toplantısına katılacağız. Projemiz kapsamında, toplantıya katılacak diğer AB ülkelerine ülkemizi ve insanımızı daha iyi ve doğru tanıtma fırsatı bulacağız. Proje çalışmalarımızı, ortaklarımız ile paylaşarak ülkemizin tarihi ve turistik yerlerini tanıtacağız. Ayrıca farklı kültürleri tanıma fırsatı bulacağız.” dedi.

Fatih Anadolu Lisesi Proje Ekibini ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren İl Milli Eğitim Müdür V. Hasan Hüseyin Oduncu projeyi hazırlayan okul idareci ve öğretmenlerine çalışmalarından dolayı teşekkür etti.