Yaklaşan kurban bayramı nedeniyle yapılan bayramlaşma töreni, geleneklerimizi ve kültürümüzü sürdürecek olan öğrencilere örnek olarak Özel Babaoğlu İlköğretim Kurumlarında yapıldı.

Bayramlaşmaya Bifa A.Ş. Yönetim Kurulu Onursal Başkanı Yılmaz Babaoğlu ve Yönetim Kurulu Başkanı Necati Babaoğlu katıldı. Babaoğlu, tüm okul personeli ile bayramlaşarak, geleneklere bağlılığı ve insana değer vermeyi bir kez daha göstermiş oldu.
 Özel Babaoğlu Koleji’nin bütün  personeli ve bazı öğrencilerle bayramlaşan Yılmaz Babaoğlu, Bifa Ailesi’ nde bayramlaşmanın uzun yıllardır yapıldığını belirtti ve tüm öğretmenlerin, çalışanların kurban bayramını  kutladı. Babaoğlu ayrıca Babaoğlu Kolejinin kendi gönlünde ayrı bir yere sahip olduğunu ifade ederek, ilk açılış yılı olan 5 Eylül 2000 tarihinin kendisi için doğum günü olduğunu ifade etti. Yeni yapılan ilkokul binasını, spor salonunu, konferans salonunu ve hayvanat bahçesini de gezme fırsatı  bulan Babaoğlu,  öğrencilerle de sohbet etti. Özel Babaoğlu İlköğretim Kurumlarını ülke çapında çok iyi yerlere getiren ve verdikleri kaliteli eğitimle, nitelikli gençler yetiştiren okul personeline teşekkür ederek, bu geleneğin, yarınlarımızı emanet edeceğimiz çocuklara model olmasını diledi.
Özel Babaoğlu İköğretim Kurumları Müdürü Mustafa Ün:”Babaoğlu Ailesi, her bayramda  olduğu gibi kurban bayramı öncesinde de bizleri sevindirdi, değer verdi, yanımızda oldu. Öğretmenlerimizle ve bütün personelimizle tek tek bayramlaşan, Yılmaz Babaoğlu ve Necati Babaoğlu’na teşekkür ederim. Bayramlar,  birlik ve baraberliğimizin simgesidir. Bayramın, ülkemize, ilimize, öğrenci  velilerimize ve   bütün öğrencilerimize, sağlık, mutluluk ve başarı getirmesini temenni ederim.” dedi.