Özel Karadağ Anadolu Lisesi Müdürü Ahmet Onuralp; Esentepe mahallesinde Pınarbaşı yolu üzerinde bulunan, Okul Binasının tamamlandığını belirterek, 2016-2017 Eğitim Öğretim yılında Bakanlığımızın olurları ile ‘’ÖZEL KARADAĞ ANADOLU LİSESİ’’ olarak yeni binamızda eğitim öğretime başlayacağını ifade etti.
Yeni Okul Binasının 21 derslikli, Fen, Bilişim, Görsel Sanatlar Laboratuvarları, Amfi tiyatro, Cep Sineması, Kapalı Spor Salonu, Kapalı Halı Saha, Basketbol sahası, gezinti alanları, yemekhanesi ve kütüphanesiyle gerçek bir eğitim kompleksi olduğunu ifade etti.
Alanında uzman, kendini kanıtlamış, seçkin bir öğretim kadrosuna sahip olduklarını ifade eden Okul Müdürü;15 Ağustos tarihinde başlayan yaz kurslarının 9 Eylül’e kadar devam edeceğini ve Eğitim Desteği müracaatlarının da 2 Eylül de sona ereceğini söyledi.
“Amacımız geleceğin büyükleri olan çocuklarımızı Milli Değerlerimize sahip çıkan, Türk Milleti ve İnsanlık aleminin sürekli değişen ve gelişen beklentilerine cevap verecek, ’’Fikri Hür, Vicdanı hür, İrfanı hür’’ nesiller olarak yetiştirmektir.
Çocuklarımızın ve halkımızın hizmetinde olmanın mutluluğu ile Okulumuzun Karaman’ımıza hayırlı olmasını dilerim” dedi.