Sağlıcakla Kal Projesi kapsamında devam eden, Toplum ve Ruh Sağlığı Merkezi’nde(TRSM) Güzel Sanatlar Lisesi’nin öğrencilerinin hazırladığı müzik dinletisinde Perşembe günleri bir araya gelen kursiyerler, psikiyatri hastaları ve çalışanlar şarkılar söyleyerek stres attı.

Yapılan açıklamada;'' Programa Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Uz. Dr. Nuriye Ulu, Halk Sağlığı Müdürü Dr. Ali Rıza Altunsoy, ADSM Başhekimi Dt. Uğur Demirel, İl Milli Eğitim Şube Müdürleri, Ahmet Aydoğdu, Haşim Tunca, Adem Büyükzengin,  Güzel Sanatlar ve Spor Lisesi Şuayip Konukseven, katıldı. Açılış konuşması yapan İl Milli Eğitim Şube Müdürü Haşim Tunca, Sağlıcakla Kal Projesinin ara verilmeden devam ettiğini vurgularken, özellikle müzik grubuna ve katılımcılara teşekkür etti. Konuşmanın ardından kursiyerlerin söylediği şarkılar göz doldururken, oyun havalarında da oynamaları ayrıca takdir topladı. Özellikle kursiyerlerimizden birinin Genel Sekreterimiz Uz. Dr. Nuriye Ulu için şarkı söylemesi, bizlere duygulu anlar yaşattı. 

Her geçen gün faaliyetlerini artırarak devam eden TRSM çalışanlarına ve bu güzel etkinlikte rol alarak bizleri kırmayan Güzel Sanatlar Lisesi öğretmen ve öğrencilerine çok teşekkür ediyor, bir dahaki perşembeyi iple çekiyoruz,''denildi.