Uğur Dershanesi öğrencilerinden LYS ve YGS Karaman il birincisi Hamza Yusuf Çakır Bilkent Üniversitesi Elektrik Elektronik Mühendisliğini tam burslu olarak kazandı. 
LYS açıklandığı zaman bu bölümü yazmaya karar verdiğini belirten Hamza Yusuf Çakır sonuçlar açıklanmadan bu bölümü kazanacağını bildiğini hedefinin ilerde iyi bir mühendis olmak olduğunu söyledi. 2013 LYS ye hazırlanacak adaylara da yaz tatilini çok iyi değerlendirerek her geçen gün artan bir tempoyla çalışmalarını tavsiye eden Hamza Yusuf Çakır başarımda emeği geçen İrfan Ataseven Fen Lisesi öğretmenlerime ve 4 yıldır devam ettiğim Uğur Dershanesinin yöneticileri ve öğretmenlerine teşekkür ediyorum dedi.

Konuyla ilgili açıklama yapan Uğur Dershanesi Yön.Kr.Bşk. Ali Konukseven de LYS yerleşme sonuçlarında elde ettikleri bireysel ve kitlesel başarıyı değerlendirerek “Çalıştık, çalıştık, bilgi ve birikimlerimizi öğrencilerimize aktardık. YGS, LYS ve SBS’deki başarılarımızla Karaman’da öğrenci ve velilerimizin birinci tercihi olduk. Şu an öğrencilerimizin kazandığı bu büyük başarılarla Türkiye’nin geleceğine katkıda bulunmanın mutluluğunu yaşıyoruz. Dedi.
LYS yerleşme sonuçlarına göre 7 öğrenci Tıp Fakültesi, 2 öğrenci Hukuk Fakültesi, 1 öğrenci Eczacılık, 3 öğrenci Rehberlik Psikolojik Danışmanlık, 23 öğrenci Mimarlık ve Mühendislik Fakültesi,  2 öğrenci Sağlık Kurumları İşletmeciliği, 1 öğrenci Beslenme Diyetisyenlik, 27 öğrenci İktisadi İdari Bilimler Fakültesi, 8 öğrenci Eğitim Fakültesi, 1 öğrenci Sosyal Hizmetler, 3 öğrenci Astsubay MYO, 3 öğrenci Polis Meslek Yüksek Okulu, 51 öğrenci Meslek Yüksek Okullarını kazanmıştır.