SBS’de soruların hepsine cevap vererek 500 tam puana ulaşan Türkiye Birincisi öğrencilerimizden Merve ULUDAG ve Murat AKBUDAK ile  ilk 7’ye giren öğrenciler, Sabah Dershanesi Müdürü Ahmet ERASLAN ve öğretmenleriyle İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY ‘u makamında ziyaret ettiler. 
      Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY öğrencilerden başarılarının sırlarını dinledi. Öğrenciler başarılarının düzenli ve bilinçli çalışmalarına bağlı olduklarını belirttiler. 
    Sabah Dershaneleri Müdürü Ahmet ERASLAN yaptığı konuşmada; “Öğrencilerimiz bu güzel sonuçları elde edebilmek için 3 yıl boyunca hazırlandılar. Düzenli olarak derslere girdiler, test ve denemelerini çözdüler. Ailelerin ve öğretmenlerin maddi ve manevi destekleri de başarıyı olumlu manada etkiledi 8. Sınıf SBS’de Murat Akburak ve Merve Uludağ adlı iki öğrencimiz 100 sorunun 100’üne de doğru cevap vererek 500 tam puan almıştır. Ayrıca liselere yerleştirme puanı olan OYP’ ye göre ise Karaman genelindeki ilk 10 öğrencinin 8’i de dershanemiz öğrencisidir. Bu başarıda emeği geçen tüm ilköğretim okul idarecilerine, öğretmelerine, velilere ve öğrencilere çok teşekkür ederim.”dedi

      İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY konuşmasında ; “Öğrencilerin SBS'de olduğu gibi ileriki yaşantılarında da daha başarılı çalışmalara imza atacaklarına inanıyorum. Yarının büyükleri sizler olacaksınız. Sizler bizim geleceğimizin güvencesiniz. Bizim bütün gayretimiz sizlerin daha iyi yetişmesi içindir. Öğrencilerimizin doğru ve isabetli tercih yapabilmesi için okullarımızda rehber öğretmenlerimiz tercih dönemi boyunca öğrencilere tercihlerinde yardımcı olacaktır. Bu uzun soluklu, zorlu maratonda tek yürek olup çocuklarımızın başarısı için çalışan dershanelerimize, okul müdürlerimize, öğretmenlerimize, her zaman çocuklarının yanında olan, onları destekleyen velilerimize ve aldıkları başarı bayrağını daha yükseğe dikmek için gece gündüz çalışan öğrencilerimize bir kere daha teşekkür ediyor, çalışmalarının daim olmasını diliyorum.” dedi.  

     İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY kendisini ziyarete gelen öğrencilere çeşitli hediyeler verdikten sonra öğrencilerle beraber hatıra fotoğrafı çektirdi.