Babaoğlu Koleji, hafta sonu Karaman genelinde sınav yapacak.
Konuyla ilgili bilgi veren okul müdürü Mustafa Ün: “Her yıl yaptığımız sınavla öğrencilerin Babaoğlu ayrıcalığından yararlanmalarını sağlıyoruz. Sınava katılan öğrencilerimizin başarılarını çeşitli indirimlerle ödüllendiriyoruz. 5 Nisan 2014 Cumartesi günü yapılacak sınava ilimiz ilköğretim okullarının 4. 5. 6. ve 7. sınıfına giden her öğrenci katılabilecektir. Sınava girecek olan bütün öğrencilere başarılar dilerim. “ dedi.

SINAV SAATLERİ

Sınav, 4. sınıflar için saat 10.00’ da, 5. sınıflar için saat 14.00’ te, 6. sınıflar için 14.00’te, 7. sınıflar için saat 10.00’ da yapılacaktır. Sınavların sonuçlarına göre dereceye giren öğrenciler, önümüzdeki dönem için, ücretsiz öğrenim görecek veya % 75 , %50 , %30 , %20 , %10 ve %5 indirimli fiyatlardan yararlanabilecektir.

BAŞVURU Sınava kayıt yaptırmak isteyen öğrenciler www.ozelbabaoglu.k12.tr adresinden, Uğur Dershanesi’nden veya okulumuzdan kayıt yaptırabilirler. Ayrıca kayıt yaptırmayan öğrenciler de sınav saatinde gelip sınava girebileceklerdir.

ULAŞIM

5 Nisan 2014 Cumartesi günü her sınav saatinden 45 dk. önce Uğur Dershanesi, Vali Ali Akan İlkokulu, Yılmaz Babaoğlu İlkokulu ve 1.Toki YHM önünden servislerle sağlanacaktır. Servisler ücretsiz olup sınav bitiminde öğrenciler tekrar hareket ettikleri bölgeye bırakılacaktır.