Siyahser Ortaokulu proje ekibi İl Milli Eğitim Müdürü Asım SULTANOĞLU’NU makamında ziyaret ederek projeleri hakkında bilgi verdiler. Ziyarette Siyahser Ortaokulu Müdürü Kadir ALTUNSOY “Herkes için yeşil bir dünya” adlı projemiz kapsamında okulumuz proje ekibinden üç personelimiz ile  13-21 Nisan  2013 tarihleri arasında Portekiz’de gerçekleşecek olan proje toplantısına katılacaktır. Projemiz kapsamında hem proje konumuz olan çevre ile ilgili farklı ülkelerde yapılan çalışmaları gözlemleme hem de farklı kültürleri tanıma fırsatı bulacağız ”dedi.


 Siyahser  Ortaokulu proje ekiplerini ağırlamaktan dolayı memnuniyetini dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Asım SULTANOĞLU yaptığı açıklamada:“ İlimizde 2005 yılından beri projeler kapsamında 420 öğrencimiz ile 760 idareci ve öğretmenimiz olmak üzere toplam 1180 kişi Avrupa ülkelerine giderek proje alanları ile ilgili staj ve inceleme yapma imkanı bulmuştur. Avrupa’daki eğitim kurumları ile ortaklaşa yapılan projeler aracılığıyla kültürler arası etkileşim sağlanmakta ve ülkeler arası bilgi ve tecrübe alışverişi sağlanmaktadır. Bu güzel çalışmayı ortaya koyan idareci ve öğretmenlerimize teşekkür ediyor, başarılar diliyorum.” dedi. 
İstanbul otele gelen eve gelen bayanların adresleri tıkla >>> | | olgun mature cepte mobil filmler için tıkla >>> | yerli türkçe altyazılı amatör videolar için tıkla >>>> |