LYS Karaman il birincisi olan Yahya Eryılmaz, ailesi ve Karaman Uğur Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Konukseven ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

LYS Karaman il birincisi olan Yahya Eryılmaz, ailesi ve Karaman Uğur Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Konukseven ile birlikte İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu’nu makamında ziyaret ettiler.

Karaman Uğur Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Konukseven ziyarette yaptığı konuşmada, “Türkiye’mizin geleceğine nasıl katkıda bulunabiliriz, Türkiye’nin geleceğini yönlendirecek öğrencilerimize nasıl hizmet edebiliriz şuuruyla hareket ettik. Taviz vermeden gece gündüz çalıştık, yılların tecrübesini, bilgi ve birikimini öğrencilerimize aktardık ve 2013 LYS’de MF-TM ve TS de tüm puan türlerinde Karaman il birincisini çıkararak başarımızı gösterdik. Öğrencilerimizden Yahya Eryılmaz MF-1 puan türünde Türkiye 566.sı MF-2 puan türünde Türkiye 480.si MF-3 puan türünde Türkiye 426.sı ve MF-4 puan türünde Türkiye 542.si, TM-1 puan türünde Türkiye 477.si TM-2 puan türünde Türkiye 563.sü TM-3 puan türünde Türkiye 710.su, TS-1 puan türünde Türkiye 506.sı ve TS-2 puan türünde Türkiye 736.sı Olarak dershanemizin gururu ve Karaman il birincisi olmuştur. Öğrencimizi başarısından dolayı tebrik ediyorum.”dedi.

Başarılı öğrenci Yahya Eryılmaz ise başarı süresince kendisine destek olan herkese teşekkür ederek, “Bu zamana kadar öğretmenlerim, ailem, arkadaşlarım yani çevremdeki herkes bana yardımcı oldu. Desteklerinden dolayı herkese teşekkür ediyorum.”dedi.
 
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu; “ Öğrencimiz Yahya Eryılmaz’ı başarısından dolayı kutluyorum.  Başarı insan hayatında önemlidir ama bunun kalıcı olması ileriki yıllarda öğrenim hayatınızda devam etmesi, yine siz öğrencilerin inancı ve heyecanı eksiltmeden taşımasıyla mümkün olur. Başarınızda muhakkak ailelerinizin, öğretmenlerinizi, okul yöneticilerinizin bu yarışta önemli katkıları vardır. Onları da tebrik ediyorum. " dedi.
 
Ziyaret sonunda İl Milli Eğitim Müdürü Asım Sultanoğlu Yahya Eryılmaz’a kol saati ve kitap hediye etti.