Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç, kurdukları 4 çocuk merkezinde 2010 yılından bu yana yaklaşık 15 bin çocuk hizmet aldığını belirterek, "Çocuklarımız geleceklerini hazırlıyorlar" dedi.

Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezi’nde düzenlenen bilgilendirme toplantısına katılan Başkan Ataç, velilerle buluştu. Tepebaşı Belediyesi 23 Nisan Çocuk Sanat Merkezi’nde okul öncesi eğitimi alan çocukların annelerinin katıldığı toplantı, oldukça geniş bir katılımla gerçekleşti. Burada annelerle birlikte kahvaltı yapan Tepebaşı Belediye Başkanı Dt. Ahmet Ataç; “Birkaç gün önce, bu salonda çocuklarımızın yeni yıl programını izledik. Buradaki müzik çalışmaları adeta konservatuvar gibi ilerliyor. Medeni cesaretleri öylesine gelişiyor ki büyüdüklerinde çok başarılı olacaklar. Bizim dört tane çocuk merkezimiz var. Bu merkezimizde 2010’dan bu yana yaklaşık 15 bin çocuk hizmet aldı. Binalar yapabilirsiniz ama içleri boş olursa değeri kalmaz. Çocuklarımız merkezlerimizde iyi eğitim alıyorlar. Şarkı söylüyorlar, tiyatro yapıyorlar, geleceklerini hazırlıyorlar” şeklinde konuştu.

Başkan Ataç, Tepebaşı Belediyesi’nin projeleri ve hizmetleri hakkında da bilgiler verdi. Daha sonra Ataç, tüm katılanlarla birlikte hatıra fotoğrafı çektirerek günü ölümsüzleştirdi.