Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi Okul Aile Birliği Başkanı AdemTöplek, 2014-2015 eğitim öğretim yılı itibariyle Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi olarak büyük bir başarıya imza attıklarını söyledi.

Açıklamasında; ‘Eğitim öğretime başladığından bu yana okulumuz her yıl giderek başarısını artırmaktadır. Başarıda tesadüflere yer yoktur. Öğretmen, öğrenci, idare ve veli uyumu bu başarıdaki en büyük etkendir.Yılsonu itibariyle mezun öğrencilerimizden bilgisine ulaşabildiğimiz 74 öğrencimiz üniversitelerin farklı bölümlerine yerleşmişlerdir. 
Bu öğrencilerimizden TM alanında Türkiye 154.Yavuz Selim Yalçın, Boğaziçi Üniversitesi Siyaset Bilimi ve Uluslararası İlişkiler bölümünü kazanmıştır.Bize bu gururu yaşattığı için kendisine okulumuz adına teşekkür ediyorum. Diğer öğrencilerimizise;4 Hukuk,1Tıp, 21 Mühendislik,2 Mimarlık, 2PDR, 4 İşletme, 1 İlahiyat, 1 Diş Hekimliği, 1 Psikoloji, 1Sosyoloji, 3 Sosyal Hizmetler, 7 Hemşirelik, 2 Ebelik,1Ekonometri, 1 Radyo Televizyon, 1Gazetecilik, 1Veterinerlik, 1 Sınıf Öğretmenliği, 1 Biyokimya, 1Odyoloji,1Uluslararası İlişkiler, 1Beslenme ve Diyetisyenlik, 1 Tapu Kadastro, 3 Anestezi, 1 Tıbbi Dokümantasyon, 1Lojistik,1 Maliye,1Kamu Yönetimi, 1Sağlık Yönetimi,1 Turizm Rehberliği,1 İstatistik, 1Şehircilik ve Planlama, 1Bilgi Teknolojisi ve Güvenliği ve 1Sinema ve Televizyon bölümlerine yerleşmişlerdir.
Ayrıca geçen yıl mezun olan öğrencilerimizden tercih yapmayıp bu yıl sınava tekrar girenlerin tamamına yakının 2’si Tıp Fakültesi olmak üzere- istedikleri üniversitelere yerleşmiş olması da ayrı bir gurur kaynağıdır.’ dedi.
Abdullah Tayyar Anadolu Lisesi olarak 2015-2016 eğitim-öğretim yılında daha başarılı olmak için çalışmalara şimdiden başlanıldığını, yaz döneminde 12. sınıflara yönelik Yetiştirme ve Destekleme Kursu açıldığı bu kursların ders yılı içinde de devam edeceğini söyleyen Adem TÖPLEK, bu çalışma ve başarılarda emeği geçen öğrenci, öğretmen, idare ve velilerimize şükranlarımı sunuyorum, dedi.