Başarı Kolejindne yapılan açıklamada;''Türkiye geneli yapılan ve Fatih Kolejinin düzenlediği Sosyal Bilimler Olimpiyatları'nda (SOBİO) Karaman’ı temsil etmeye hak kazanıp finale kalan Başarı Koleji öğrencileri, Sosyal Bilgiler dersi öğretmeni Gamze Budak Yalçın önderliğinde proje alanında yarışmış ve ilimizi en iyi şekilde temsil ederek Türkiye 2. si olmuşlardır.

Yine Türkiye geneli yapılan resim yarışmasında çocukların kişisel yeteneklerini ortaya çıkarmak, hastane ve doktor korkularınıyenmelerine yardımcı olmak amacıyla bu yıl 9.su düzenlenen “Benim Dünyam…” konulu Memorial Geleneksel Çocuk Resim Yarışması'nda, resimleri İstanbul Teknik Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü’nden Dr. Ferhan Gözgü Çelik, Ressam Ayşe Öztürk ile Memorial Şişli Hastanesi Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Bölümü’nden Pedagog Dr. Melda Alantar değerlendirmiş ve yarışma sonucu Başarı Koleji öğrencilerinden Melis Tok 4. olmuştur.

Yine Türkiye geneli "Çocuk ve Çevre" konulu Monami Pastel Boya Resim Yarışması her yıl okul öncesi ve ilk ve ortaokul seviyesindeki öğrencileri resim yapmaya teşvik etmek ve bu becerilerini geliştirmek amacıyla Şark Gülü Kırtasiye firması tarafından düzenlenen resim yarışması sonucunda Başarı Koleji öğrencilerinden Seda Gökalp bisiklet kazanmaya hak kazanmıştır,''dendi.

Konu ile ilgili açıklamada bulunan Okul Müdürü Mehmet Coşar:" Türkiye geneli yapılan Sosyal Bilimler Olimpiyatlarında emeği geçen öğrencilerimiz Sena Yalvaç, Dilara Göçmen, Dilara Sak ve Sosyal Bilgiler öğretmenimiz Gamze Budak Yalçın'ı, yine Türkiye geneli yapılan Resim yarışmalarında dereceye giren öğrencilerimiz Melis Tok ile Seda Gökalp'i ve Görsel Sanatlar Öğretmenimiz Abdullah Yalçın'ı tebrik eder, başarılarının devamını dilerim" dedi.