Öğrenciler eğitim yaşamları boyunca hem okul başarılarını yükseltmek hem de lise ve üniversite sınavlarına hazırlanmak için çalışıyorlar.

Yeni uygulamaya konulan lise ve üniversiteye giriş sistemlerinde okul başarısının önemi fazlasıyla artmıştır. 

Uğur Dershaneleri öğrencilerin okul başarılarını artırmak yazılı performanslarını yükseltmek için okul müfredatına uygun olarak içerisinde açık uçlu sorular, boşluk doldurma, doğru yanlış ve çoktan seçmeli soruların bulunduğu yazılı uygulamaları yapacak.

Konuyla ilgili açıklama yapan Uğur Dershanesi Yönetim Kurulu Başkanı Ali Konukseven: “Öğrencilerimizi lise ve üniversite sınavlarına hazırlarken, okul başarılarını artırmak ve okullarından alacakları puanları en üst seviyeye çıkarabilmek için öğrencilerimize yazılı sınavları yapıyoruz. Orta öğretimde 5,6,7,8. sınıflar ve lise düzeyinde 9 ve 10. sınıflara her dersten ve her dönem üçer adet yazılı uygulaması yapacağız. Bu uygulama ile öğrencilerimizin okul başarılarını artırıp lise ve üniversiteye girişte öğrencilerimizin okullarından aldıkları puanları en üst düzeye çıkarmak, okul başarısının lise ve üniversiteye girişteki etkisiyle ilgili farkındalık yaratmak amacındayız.” dedi