Karadağ Anadolu Lisesi Okul Müdürü Ahmet Onuralp, 2017/2018 eğitim öğretim yılı dolayısıyla mesaj yayınladı.

Onuralp mesajında; “Karadağ ailesi olarak 2017/2018 eğitim öğretim yılının Karaman’daki bütün okullara başarı getirmesini dileriz. Bütün eğitim camiasının taze bir başlangıcın heyecanını yaşadığına inanıyoruz.

Geçtiğimiz öğretim yılı bizim için birçok heyecana sahne oldu. Öncelikle modern binamıza geçiş yaptık, Spor müsabakalarında etkileyici mücadeleler ortaya koyduk, Ufuk açıcı geziler düzenledik, Mezuniyet törenimizle fark yarattık, Bahar şenliğimizde hep birlikte sonuna kadar güldük eğlendik.

Eğitim faaliyetlerimizde disiplini temel alarak bütün bir yıl boyunca öğrencilerimize rehberlik ettik. Uyguladığımız model süreklilik gerektiren, özveri isteyen bir modeldi. Ancak güçlü kadromuzla yorulmadan, çocuklarımızın başarısı için çalıştık. Sene sonu geldiğinde Türkiye derecesi dâhil pek çok müjdeli haber bizleri çok mutlu etti ve inanın yorgunluğumuz o an uçup gitti.

Yeni dönem, yeni hedefler, yeni umutlar, yeni mutluluklar. Daha büyük başarılar için, Karadağ ekolü ile bu sene de üniversite kontenjanlarının korkulu rüyası olmak için biz hazırız” dedi.