Okula gelişinde öğrenciler tarafından çiçek takdim edilen Vali Kahraman öğrencilerle bir süre sohbet ettikten sonra okul yöneticileri ile kahvaltı da bir araya geldi. Özel Gevher Hatun Koleji Müdürü Tanju Yıldırım ziyaretten duyduğu memnuniyeti ifade ederek, eğitim-öğretim faaliyetleri hakkında ve Ereğli yolu üzerinde yapımına başlayacakları ilköğretim okulunun yeni binası hakkında Vali Kahraman’a brifing verdi.

Vali Kahraman brifing sonrası yaptığı konuşmasında, eğitime yapılan her türlü yatırımın geleceğe yapılan yatırım olduğunu belirterek, “Eğitim alanında yapılan hiçbir yatırım, gerçekleştirilen hiçbir hizmet karşılıksız değildir. Bizler biliyoruz ki bu ülkeyi gelecekte idare edecek olanlar, bugün eğitim gören gençlerimizdir. Onlara ne kadar kaliteli eğitim verirsek, geleceğimizden o kadar emin oluruz. Eğitim alanında iyi bir konumda olan ilimizde yapılacak olan yeni yatırımlar bizleri sevindirmektedir.”dedi.

Vali Kahraman’a ziyaretinde İl Özel İdaresi Genel Sekreteri M. Salih Baldız, Karaman Valiliği Özel Kalem Müdür Murat Zafer, Konya Üniversitesi Meram Tıp Fakültesi Nefroloji Bilim Dalı Başkanı Prof. Dr. Süleyman Türk, Konya AKTİSAD Yönetim Kurulu Başkanı Soner Cesur, Şimşek Bisküvi Yönetim Kurulu Üyesi Erol Şimşek, Sabah Dershaneleri Anafen Şube Müdürü Cafer Çevik eşlik etti.