İl Milli Eğitim Müdürü Bekir AKSOY ‘Eğitimde Fark Oluşturanlar’ proje yarışması kapsamında başlatılan‘Bir Yazını Feda Et, Bütün Yazlar Senin Olsun’ projesinin yapıldığı Bifa Lisesi öğrencileriyle sabah kahvaltısında buluştu.

Proje sorumlusu ve Müdür Yardımcısı Halil Ünal yaptığı konuşmada ; “ Karaman İl Milli Eğitim Müdürlüğünün ‘Eğitimde Fark Oluşturanlar’ proje yarışması kapsamında Bifa lisemizin hazırlamış olduğu 11. Sınıftan 12. Sınıfa geçen 60 öğrencinin katıldığı ‘Bir Yazını Feda Et, Bütün Yazlar Senin Olsun Projesi’ bütün hızıyla devam etmektedir.

Hafta içi beş gün boyunca okula gelen öğrencilerimiz okulda 4 saat ve evlerinde 3 saat olmak üzere günde 7 saat ders çalışıp yaz tatillerini etkili ve verimli bir şekilde değerlendiriyorlar. 15 kişilik dört grup halinde dört ayrı öğretmen rehberliğinde birebir takip edilen öğrenciler konu eksiklerini kapatıp YGS ve LYS’ye hazır hale getirmeye çalışıyoruz. Öğrencilerimize derslerin yanında onlara yararlı olacak birçok etkinlik ve eğlencelerde düzenliyoruz. İlk hafta etkinliğinde Çiğköfte partisi, İkinci hafta etkinliklerinde ise Uzman Eğitimci NLP Trainer Emrah Eker’le ‘Hızlı Okuma’ seminerleri düzenledik. Ayrıca İl Milli Eğitim Müdürünün bizleri ziyaret edip bizimle beraber kahvaltımıza katılması hem öğrencilere hem bizlere büyük bir moral motivasyon katmıştır Kursumuza gösterdiği ilgi ve alakadan dolayı hem okulumuz hem kursa gelen öğrencilerimiz adına İl Milli Eğitim Müdürümüze çok teşekkür ediyorum” dedi.
İl Milli Eğitim Müdürü Bekir Aksoy kahvaltıda yaptığı konuşmada; “Bugün burada sizinle olmaktan büyük bir mutluluk duydum. Bir Yazını Feda Et Bütün Yazlar Senin Olsun projesi kapsamında yaptığınız çalışmalar takdire şayandır. Sizleri burada hem çalışırken hem eğlenirken görmek bizleri çok memnun etmiştir. Derslerinizin yanında birçok sosyal etkinliklerde yaptığınızı görüyoruz. Bu çalışmalarınızın semeresini alacağınıza olan inancım sonsuzdur. Bizlere de büyük bir moral kaynağı oldunuz. Ben bu projede emeği geçen idarecilerimize, öğretmenlerimize, ailelerinize ve siz sevgili öğrencilerimize çok teşekkür ediyor çalışmalarınızın başarı ile devam etmesini diliyorum.”dedi.