AK Parti Karaman İl Kadın Kolları önceki gün Kadın Kolları Başkanı Emine Şimşek başkanlığında bir bilinçlendirme programı düzenledi.

Alınan bilgilere gör, üyelerin ve mahalle teşkilatlarınını hazır bulunduğu programda, ilk olarak Başkan Şimşek'in verdiği teşkilat içi eğitiminin ardından İl Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerince 4+4+4 Yeni Eğitim Sistemi ve milli eğitim yatırımları hakkında konferans verildi.
 
Eğitim sistemi ile ilgili yapılan icraatlardan söz edilirken, okula başlama yaşının çok küçük olmasından şikayet edildiği, kimse o yaştaki çocuğa çarpım tablosu sormayacağı vurgulandı.  Alanında uzman eğitmenlerle hazırlanan müfredat sistemiyle çocuklar eğitimle tanıştığı ifade edilirken, daha önceleri kitaplara ulaşabilmek için kırtasiyelere tonlarca para döküldüğünü, şimdi ise öğrencilerin okullarına başladıklarında kitapları sıralarında hazır buldukları kaydedildi.
Program Milli Eğitim Müdürlüğü yetkililerinin hanımların sorularını yanıtlamasının ardından pasta ve çay ikramıyla program sona erdi.