Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı’nda 2015 ilkbahar

yaz ayakkabı, çanta modelleri İzmir’de görücüye çıktı. 14 Aralık’a kadar açık kalacak fuara, 121 firma katılıyor.

Ayakkabı, çanta sektöründeki yenilikleri ve gelecek sezon trendini bir arada görme olanağı sunan ve kurulan ticari bağlantılarla sektöre büyük ivme kazandıran Ayakkabı Yaz Fuarı’nda; bay, bayan, çocuk ve spor ayakkabı modelleri ile terlik, çanta, bavul, cüzdan ve kemer tasarımlarının 2015 ilkbahar yaz modelleri sergileniyor.

MELEK SANDALETLER RENKLİ TABANLAR

Geçen yazın parmak arası tek renk ve büyük taşlı sandaletleri, 2015 yazında yerini küçük ve renkli taşlı sandaletlere bırakıyor. Özellikle melek ve çiçek figürlü taşlı sandaletler, 2015 yılında çok moda olacak. Hardal sarısı, yeşil renklerinin ön planda olduğu kadın ayakkabı modellerinde dolgu topuklar bu yıl da vitrinlerde yer alacak. 2015 yazında dolgu topuklar renklenecek.

RENKLİ ERKEK AYAKKABILARI

Ayakkabı Yaz Fuarı’nda dikkat çeken bir başka ayakkabı modeli alacaklı renkli erkek ayakkabılar oldu. Mavi, bordo, yeşil renklerin tercih edildiği erkek ayakkabı modellerinde, kalın ve renkli tabanlı ayakkabılar 2015 yaz sezonunun en göze çarpan trentlerinden biri olacak.

DİJİTAL BASKILI AYAKKABILAR

İlk kez fuarda sergilenen dijital baskılı rengarenk ayakkabıları ise çocuklar çok sevecek. Mavi, pembe ve lacivert renklerin hakim olduğu babet, spor tarzı çocuk ayakkabıları, 21 numaradan 35 numaraya kadar üretiliyor. 2015 yazının püsküllü çanta modası, İzmir Ayakkabı, Çanta ve Aksesuarları Fuarı’nda yerini aldı. Sadece profesyonel ziyaretçiye açık olarak düzenlenen Ayakkabı Yaz Fuarı 10.00-19.00 saatleri arasında ziyaret edilebilecek.