Bu yıl beşincisi gerçekleşecek ’ACE of M.I.C.E.’ ödül töreni 03 Nisan 2017 tarihinde gerçekleşecek.

Bu sene beşincisi gerçekleşecek ’ACE of M.I.C.E. Awards’ 3 Nisan 2017 tarihinde Zorlu PSM’de 2 bin 200 kişinin katılımıyla gerçekleşecek. Kongre, toplantı, etkinlik sektörünün buluşmasına ev sahipliği yapacak olan törende sektörün en iyilerini ödüllendirecek.

MICE sektörünün tek ödül töreni organizasyonu olduğu belirtilen ’ACE of M.I.C.E. Awards’ 2017’ye sahip olacak adaylar, 85 ayrı firma ve derneğin üst düzey yöneticisi ile akademisyenlerden oluşan dev jüri heyeti tarafından değerlendirileceği belirtilirken; etkinlikler, etkinlik yönetimi firmaları, toplantı destek firmaları ve proje uygulamaları, toplantı otelleri ve etkinlik mekanları olmak üzere 4 başlıkta 30 ayrı dalda belirlenecek kazananlar törende açıklanacak.

55 sektörle etkileşim halinde olan, ülke tanıtımındaki rolü ve 6 milyar dolarlık ticari hacmi ile ülke ekonomisinde önemli bir konumda bulunan MICE sektörü açısından ’ACE of M.I.C.E. Awards’ın büyük önem arzettiği bildirilirken etkinlik ödülleri gecesinde iş ve sanat dünyasından Ajda Pekkan, Gökhan İnler, Ayşegül Aldinç, Gökhan Türkmen, Can Bonomo, Ece Seçkin, Kubilay Aka ve Sanem Çelik gibi birçok ünlü isim ağırlanacağı açıklandı.

İlki 10 Şubat 2012 tarihinde 28 ayrı kategoride 230 proje başvurusu, 160 sponsor firma ve sektörden bin 600 kişinin katılımı ile gerçekleştirilen ödül töreni, Türkiye’de her geçen gün büyüyen ve yenilikçi bir M.I.C.E. sektörü olduğu belirtildi.