Karamanoğlu Mehmetbey Üniversitesi Öğretim Görevlisi İkbal Yeğen Karataşlı’nın konuşmacı olarak katıldığı Karaman Mali Müşavirler Odasının Bayan Üyelerine yönelik “Kişisel Gelişim ve Mesleki Söyleşi” Toplantısı Er Edem Park’ta yapıldı.
Karaman SMMM Oda Sekreteri Umut Aydın yaptığı açılış konuşmasında; “Son zamanlarda mevzuat yoğunluğu yaşanmaktadır. Buna mukabil odamız da toplantı ve seminerlerle üyelerimizi bir araya getirerek hem mevzuata daha hakim olmamızı hem de üyelerimiz arasında birlik ve bütünlüğü tesis etme gayreti içerisindedir. Bugün de yine farklı bir ortamda ve farklı bir içerikte bir aradayız. Hepinize geldiğiniz için teşekkür ediyorum.” dedi

Bayan Üyelerden SMMM Alime Avcı söz alarak; “Mesleğimiz, oldukça yoğun çalıştırmayı gerektirdiği gibi; son zamanlarda sürekli mevzuat değişikliği ve  bürokratik işlemlerin çoğalması ile beraber tamamına yakını biz muhasebeciler üzerine yüklenmesi bizleri epeyce yormaktadır. Önümüzdeki süreçte Yeni Türk Ticaret Kanunu'nu düşünürsek bizleri daha yoğun günlerin beklediğini görebiliyoruz. Bu yoğun çalışmanın karşılığını almamız en büyük beklentimiz.

Bu tempolu dönemde bizleri unutmayan sosyalleşme, birlik ve beraberliğimiz artması adına bizleri burada bir araya getiren Karaman Mali Müşavirler Odamıza ve bu toplantının gerçekleşmesine büyük emeği geçen Oda Sekreterimiz Umut Aydın'a teşekkür ediyorum, saygılarımla.” diyerek sözlerini tamamladı.

Oda Yöneticisinin toplantıdan ayrılmasından sonra Karamanoğlu Mehmet Bey Üniversitesi Öğretim Görevlilerinden İkbal Yeğen Karataşlı Hanımefendi “Kişisel ve Mesleki Gelişim” üzerine bilgiler verdi.

Oda Üyeleri, Oda Yönetimine iletilmek üzere toplantı sonuçlarını hazırladılar ve Ocak 2013’de tekrar bir araya gelme konusunda fikir birliğine vardılar.