Bursa Ticaret ve Sanayi Odası (BTSO) Akademi Projesi, iş dünyasına yönelik eğitimlerini aralıksız sürdürüyor. Proje kapsamında ‘Stratejik Pazarlama ve Müşteri Odaklılık’ eğitimleri verildi.

BTSO Akademi projesi çerçevesinde oda merkez binasında gerçekleştirilen eğitimlere katılan kursiyerler, yeni pazarlama trendleri, etkinlik ve sponsorluklar, kurumsal iletişim, reklam ve medya konularında bilgiler aldı. ‘Stratejik Pazarlama ve Müşteri Odaklılık’ eğitimi ile pazarlama profesyonellerine, müşteri beklentilerini merkeze koyarak pazarlama stratejileri oluşturabilecek bakış açısı kazandırılması hedefleniyor. BTSO Akademi eğitimlerine katılan kursiyerlerden Samet Doğan, eğitimlerin oldukça faydalı geçtiğini ifade etti. Doğan, “Stratejik Pazarlama ve Müşteri Odaklılık, eğitimi sayesinde önemli bilgiler edindik. BTSO Akademi eğitimlerinin farklı konu başlıklarıyla devam etmesini bekliyoruz. BTSO’ya eğitim konusundaki desteklerinden ötürü teşekkür ederim” dedi.

Eğitimlerin sertifika töreninde konuşan BTSO Yönetim Kurulu Üyesi Aytuğ Onur, iş dünyası için ‘eğitim’ unsurunun önemli bir konu olduğunu söyledi. Oda olarak insan kaynaklarının gelişimine katkı sağlamak için BTSO Akademi Projesi’ni hayata geçirdiklerini ifade eden Onur, “Eğitim ve gelişim programlarımıza 2 bini aşkın başvurunun olması bizleri memnun etti. BTSO Akademi eğitimlerinden orta ve üst düzey yöneticilerin mümkün olduğunda istifade etmesini istiyoruz. Akademi Projemize yoğun bir ilginin olması bizleri memnun ediyor. İş dünyası için gerçekleştirdiğimiz eğitimlere ara vermeden devam edeceğiz” dedi.

Aytuğ Onur, eğitimlere katılan kursiyerlere sertifikalarını vererek, teşekkür etti. Program toplu fotoğraf çekimi ile sona erdi.