Teknolojik gelişmeleri yakından takip eden EWE AG’nin en büyük Türkiye yatırımı olan Bursagaz, her yıl geleneksel olarak düzenlenen MapInfo Konferansı’na katıldı.

Ankara Meyra Palace Otel’de bu yıl 9’uncusu yapılan konferansta CBS’nin günlük hayatın ve iş hayatının ayrılmaz bir parçası olduğu bir kez daha gözler önüne serildi. Her yıl yeniliklerin ve kullanıcıların orijinal projelerinin sunulduğu konferansa alan Bursagaz, standını ziyaret edenlere çalışmaları hakkında bilgi verdi.

Bursagaz’ın CBS sistemi üzerinde yaptığı geliştirmeler ve konuyla ilgili çalışmaları Bursagaz çalışanlarından Yalçın Seneman ve Uğur Yıldız tarafından paylaşıldı. Bursagaz Harita & GIS Birim Yöneticisi Nergis Türker, “Doğalgaz dağıtımında dünya klasmanında örnek bir kuruluş olmak vizyonuna sahip bir kuruluşu temsilen daha önceki yıllarda sunumlarımızla katıldığımız konferansta bu yıl standımızla yer aldık. Tecrübe paylaşımında bulunduğumuz standımızda kullanmış olduğumuz CBS programımızı tanıttık. Aynı zamanda da diğer altyapı kuruluşları ile bilgi alışverişinde bulunduk. Programın kullanımının geliştirilmesi noktasında düzenlenen bu konferansın çok etkili olduğunu düşünüyoruz” diye konuştu.