EWE AG’nin ana hissedarı olduğu Bursagaz, ağustos ayında başlattığı müşteri memnuniyeti araştırmasını başarı ile tamamladı.

Bursagaz, 2005 yılından itibaren her yıl yaptığı mesken müşteri memnuniyeti, sanayi müşteri memnuniyeti ve toplumsal fayda anket çalışmalarının bu yılki bölümünü özel bir yazılım ve proje ekibi ile gerçekleştirdi. Burgaz’ın müşterilerine daha kaliteli hizmet sunmak ve Bursagaz’dan beklentilerini almak için gerçekleştirilen anket çalışmasının proje ekip liderliğini Müşteri Memnuniyet Ölçüm ve Raporlama Birimi yürüttü.

Son üç yıldır Bursagaz iç bünyesinde oluşturulan proje ekibi ile yürütülen müşteri memnuniyet anketinin müşterilerin ve paydaşların Bursagaz hakkındaki düşüncelerini öğrenmek için yapıldığını söyleyen Bursagaz Genel Müdürü Ahmet Hakan Tola, anketlerin stratejik planlama sürecine yön verdiğini kaydetti. Tola, toplam 4 bin adet anket oluşturduklarını, bu çalışma için çağrı merkezi temsilcilerinin 10 binden fazla kişi ile görüştüğünü belirtti.  Tola, 11 Ağustos tarihinde başlayarak 31 Ekim tarihinde sona eren ankete göre yüzde 90’ın üzerinde bir memnuniyet seviyesine ulaştıklarını belirtti.