Bursa’nın İnegöl ilçesinde düzenlenen 32. MODEF EXPO Fuarı’nda sergilenen ilginç ürünler dikkat çekiyor.

Geçen yıl bir firmanın yaptığı 3 metre yüksekliğindeki sandalye ilgi odağı olurken, bu yılki fuarda ise 6 metre uzunluğundaki masa görenlerin ilgisini çekiyor. 6 metre uzunluğunda ve 1.5 metre genişliğindeki masada 30 kişi yemek yiyebiliyor. Cevizden yapılan masanın ağırlığı ve fiyatı da dikkat çekiyor. Ağırlığı 1 ton olan masa fuarda 60 bin liraya alıcısını bekliyor.

Dev masayı üreten Ozzo Mobilya’nın genel müdürü Uğur Şimşek, “Biz sırf fuarda dikkat çekmek için bunu yapmadık. Kullanılabilir bir masa yaptık. Büyük bir salonda bir toplantı masası veya bir yemek masası olarak da kullanılabilir. 30 kişi kapasiteli. Yerli ceviz ağacından yapıldı. Tamamen doğal, el emeği ve göz nuru bir ürün” dedi.

Masayı 15 günde yaptıklarını anlatan Şimşek, “İnegöl mobilyasını temsil eden vizyonel bir ürün olsun istedik. İnegöl’de nelerin yapıldığını farklı iller ve ülkelerden gelen misafirlerin daha iyi görmesini istedik. Bu bir imzadır. Umarım fuarımıza renk katar. Ormandaki ağacın hiç formunu bozmadan bir masa oluşturduk. Bir ağacın gövdesinden alınan iki parçayı masaya dönüştürdük. 6 metre uzunluğunda ve 1.5 metre genişliğinde dev bir masa” diye konuştu.

Tamamen ceviz ağacından yapılan dev masanın ağırlığının bir ton olduğunun altını çizen Şimşek, güzel ve farklı bir ürün olduğunu belirtti.