Grand Karaman Otel Genel Müdürü İbrahim Kaynak ve Otel Yöneticileri, kentte görev yapan basın mensuplarıyla bir araya gelerek, açılacak olan Gardenia Kır Bahçesi hakkında bilgiler verdi.

Grand Karaman Otel, Haziran ayında hizmete açılacak olan Gardenıa Kır Bahçesi 1500 kişilik kapasitesi ile sizlere hizmet vermeye hazırlanıyor.

Konsepti gereği Karaman’da farklı bir ambiyans yaratarak hizmet vermeye hazırlanan Gardania Kır Bahçesi, mezuniyet baloları, brunch, iftar yemekleri ve firma yemekleri ve rüya gibi düğün organizasyonları yapabilecek konsepte sahip ve eşsiz organizasyonlara imza atmak istiyor.

Modern konseptine uygun olarak teknik detaylara dikkat edilerek hazırlanan yağmur ve rüzgar önleyici yarasa çadır ile önlem alan Gardania Kır Bahçesi, burada profesyonel hizmet anlayışı ile satışlarına başlayarak yaz dönemine şimdiden % 50 rezervasyon alarak iddialı bir durumda hizmet vermeye hazırlanıyor.

Otel Genel Müdürü İbrahim Kaynak, yaptığı konuşmada, Gardenia Kır Bahçesi’nin haziran ayının ilk haftasında faaliyete geçeceğini söyledi.

Kır Bahçesi hakkında bilgi veren Kaynak, “Burada otelimizin yan tarafından bulunan arazimizde Kır Bahçesi’ni yapacağız. Toplam 2 bin 500 metre kare alanda yapılacak. Kır Bahçemizi düğün salonu olarak değerlendireceğiz. Burası sadece düğün salonu olarak hizmet vermeyecek. Sabahları kahvaltı hizmeti vereceğiz. Karamanlılar aileleriyle birlikte gidebilecekleri açık havada bir kahvaltı yapmak istiyorlar. Biz burada öncelikle brunch hizmeti vereceğiz. Okul mezuniyetlerinden tutun firma yemeklerine, iftar yemekleri ve kır konseptinde düğün organizasyonu yapacağız” diye konuştu.

İnsanların artık kır düğün salonlarına ilgili gösterdiğini aktaran Kaynak, “İnsanlar düğünleri daha ferah bir mekanda yapmak istiyorlar. Haziran ayının ilk haftasında ilk düğünümüzü ve ilk organizasyonumuzu alıp faaliyete geçireceğiz. Burada amacımız Karamanlı misafirlerimize en iyi hizmeti sunmak. Burada farklı tedbirlerde aldık. Rüzgar ve yağmur için yarasa çadırları aldık. Yaz aylarında yağmur yağabiliyor. O yüzden tedbir aldık. Biz bu mekanda 1500 kişiye aynı anda hizmet verebileceğiz. Biz burada tüm hizmetleri vereceğiz. Kahvaltından tutun düğünden, toplu organizasyondan, konserden her şekilde hizmet vereceğiz” dedi.