05.08.2015 Çarşamba günü Karaman Organize Sanayi Bölgesi'nde İŞGEM yönetim binasında yapılan toplantıya; Vali Murat Koca, KMÜ Rektör Vekili Prof. Dr. Osman Çevik, İl Genel Meclisi Başkanı Celalettin Güngörer, Ticaret ve Sanayi Odası Başkanı Mustafa Toktay, Esnaf ve Sanatkarlar Odaları Birliği Başkanı Bayram Uysal, KOSGEB Müdürü Mevlüt Tavşan ve Karaman İŞGEM A.Ş. Genel Müdürü Ali Kantürk katıldı.

Toplantı Karaman İŞGEM A.Ş. Genel Müdürü Ali Kantürk' ün  İŞGEM İcra Kurulu Üyelerine  Karaman İŞGEM 'in bugüne kadar olan süreci anlatan bir bilgilendirme sunumu ile başladı.   

Daha sonra İcra Kurulu Üyeleri Vali Murat Koca Başkanlığında toplanarak gündem maddelerini görüştü. İcra Kurulu toplantısından sonra Vali Murat Koca Karaman İşgem Yönetim, İşlik Binalarını gezerek, Genel Müdür Ali Kantürk' ten ayrıntılı bilgi aldı.

Vali Murat Koca; yeni girişimcilerin iş kurmalarını destekleyen, kolaylaştıran, bünyesinde barındırdığı işletmelere; iş geliştirme koçluğu, destek ağlarına ulaşım, finans kaynaklarına erişim, uygun koşullarda işyeri mekanı, ortak ofis ekipmanı, ofis hizmetleri gibi hizmetler sunarak onları beslemek amacıyla kurulan ve işletilen bir iş kurma modeli ve merkezi olan Karaman İŞGEM' in eksiklikler tamamlandıktan sonra en kısa sürede faaliyete geçeceğini belirterek yeni girişimcilerin daha rahat bir ortamda faaliyet gösterebilmeleri için eksiklikleri gidermeye çalıştıklarını ve Valilik olarak desteklerinin süreceğini söyledi.

Program İşgem alanının topluca gezilmesinden sonra sona erdi.

 

Karaman İŞGEM internet sitesi : http://karamanisgem.com.