Bir Karaman firması olduğunu gittiği yurt içi ve yurt dışı fuarlarında vurgulayan firma sahibi Ziya Özkaya, PANJUR VE OTOMATİK KEPENK grubunda dünya pazarında aranan bir firma olmanın Karaman’ımız ve Ülkemiz adına haklı gururu nu yaşadığını belirtti. Her yıl düzenlenen Fuarda Karamanlı bir firma olmanın yanında Türkiye’nin önemli markaları arasına girmeyi başaran DESİPANJUR, İstanbul Kapı Pencere Fuarında büyük ilgi gördü.
Fuar süresince ziyaretçilerin yoğun ilgisiyle karşılanan DESİPANJUR sektöre yön veren ürünlerini sergiledi. Müşterilerin yaşan tarzını ve mekanların kalitesini arttırmak adına DESİPANJUR tesislerinde son teknolojiye sahip makineler ile imal edilen ürünler, Dünya pazarında önemli bir seviyeye ulaştı. Karaman’ın Dünyaya açılan penceresi DESİPANJUR, İstanbul fuarında Otomatik Kepenk sistemleri ile görücüye çıkarak büyük taktir topladı. 
Fuarda karşılaştıkları ilgiden dolayı memnuniyetlerini belirten Ziya Özkaya; “Özellikle yurtdışı için yapılan bağlantılardan dolayı ülkemize katma değer yarattığımız ve yaratacağımız için gururluyuz” dedi.