12 farklı sosyal bilimler alanı ve onur ödülünün yer aldığı kategorilerin kazananları, öğrencilerin oylarıyla belirleniyor. Bu yılki Kristal Lale Ödülleri’nde Yönetim dalında gençlerin örnek olarak seçtiği isim Recep Konuk oldu.
2005 yılından itibaren düzenlenen Kristal Lale Ödülleri,  Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi öğrencileri tarafından sosyal bilimler alanında örnek olan isimleri belirlemeye devam ediyor.AK Parti Karaman Milletvekili, TBMM Tarım, Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı ve Pankobirlik Genel Başkanı Recep Konuk, başarılı ve örnek teşkil eden çalışmalarıyla gençler tarafından Yönetim kategorisinde yılın örnek ismi olarak ödüllendirildi.
Ödülle ilgili düşüncelerini paylaşan Recep Konuk, “Geleceğimizin teminatı olan gençler tarafından örnek bir isim olarak görülmenin değeri paha biçilemez. Bu ödüle layık gördükleri için geleceğin sosyal bilimcilerin ecan-ı gönülden teşekkür ediyorum. Gençlere örnek teşkil edecek çalışmalara imza atmanın, her başarılı yöneticinin gözetmesi gereken bir öncelik olduğuna inanıyorum. Ülke çapındaki tüm liselere örnek teşkil edecek öncü çalışmalara imza atan Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’nide 10 yılı aşkın süredir böylesi başarılı bir organizasyonu gerçekleştirdiği için tebrik ediyorum.”
4 Mayıs’ta Prof. Dr. Mümtaz Turhan Sosyal Bilimler Lisesi’nde düzenlenen ödül töreninde Recep Konuk adına verilen ödülüAnadolu Birlik HoldingSatış ve Pazarlama Grup Başkanı Haluk Bilal Yıldız aldı.