Yeni Meclis ve yönetimi ile kaldığı yerden faaliyet çalışmalarına devam eden Karaman Ticaret ve Sanayi Odasına ziyaretler sürüyor.
Saray Holding Yönetim Kurulu Başkanı Sami Özdağ Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanımız Mustafa Toktay' ı makamında ziyaret etti.
Seçimlerdeki başarısından dolayı Başkan Toktay’ı tebrik eden Özdağ yeni görevinde başarılar diledi.
Yine İş Bankası Müdürleri Karaman Ticaret ve Sanayi Odasını Ziyaret Etti.
Türkiye İş Bankası A.Ş Karaman Şube Müdürü Erdal Sarıgil ve Türkiye İş Bankası A.Ş Çarşı Şubesi Müdürü Ahmet Yüksel Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'a makamında nezaket ziyaretinde bulundu. Toktay’a yeni görevinde başarılar dileyip, hayırlı olmasını temenni etti.
KARSİAD Başkanı Kemal Boynukalın ve KARSİAD Üyeleri Erol Şimşek, Osman Ateş, Murat Kalan, ve Mehmet Yurtbaş Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'ı makamında ziyaret etti.Toktay’a yeni görevinde başarılar dileyip , Karaman için hayırlı uğurlu olmasını temenni etti.
Karaman Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Kemal Çokdinç Oda Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'ı makamında ziyaret ederek başarılar diledi.
Son olarak Karaman Kamu Hastaneleri Birliği Genel Sekreteri Nuriye Ulu ve İdari ve Mali İşler Daire Başkanı Mehmet Yavuz ve beraberindeki heyet Karaman Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Toktay'ı makamında ziyaret ederek yeni görevinde başarılar diledi.