Limak Uludağ Elektrik tarafından Balıkesir Edremit’te hizmet verecek Faturamatik Yetkili İşlem Merkezi (YİM), Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir’in katılımıyla açıldı.

Limak Uludağ Elektrik, Edremit bölgesinde Yetkili İşlem Merkezini (YİM) hizmete açtı. LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, “Amacımız hizmetlerimizin daha hızlı ve kolay bir şekilde müşterilerimize ulaşmasını sağlamak. Bu nedenle hizmetlerimizi müşterilerimizin evlerine en yakın noktaya götürmek için çalışıyoruz. Yatırımlarımızı da bu yönde hayata geçiriyoruz. Yeni yıl ile birlikte hizmet verdiğimiz bölgede birçok YİM’i müşterilerimizle buluşturduk. Şimdi de Edremit YİM’i açmanın mutluluğunu yaşıyoruz” diye konuştu.

Limak Uludağ Elektrik Perakende Satış A.Ş. Genel Müdürü Ali Erman Aytac ise, müşteri memnuniyetini önemsediklerini belirterek, müşterilerin herhangi bir bedel ödemeden YİM’lerde tahsilat başta olmak üzere abonelik, indirimli elektrik satışı, avantajlı tarifeler, fatura ödeme gibi birçok işlemi yapabildiklerini söyledi.

Bursa, Balıkesir, Yalova ve Çanakkale olmak üzere bölgelerinde 70’in üzerinde Müşteri İşlem Merkezi (MİM) bulunduğunu kaydeden Aytac, “Bu yıl hizmet alanımızı YİM’lerle daha da genişletiyoruz. YİM’lerde müşterilerimiz daha konforlu, ferah mekanlarda işlemlerini kolay ve hızlı bir şekilde yapacaklar” dedi.

Aytac, YİM’ler aracılığıyla tüketicilerin, EPDK Enerji Piyasası Düzenleme Kurumu’nun belirlediği serbest tüketici limiti olan yıllık 2400 kilovat ve 81 lira üzerinde elektrik tüketen serbest tüketiciler için indirimli elektrik ve avantajlı tarifelerinden Limak Uludağ Elektrik “Yuvam Güvende” kampanyasından yararlanabileceklerini dile getirdi.

Aytac, ayrıca müşterilerin, YİM’den gerçekleştirilebilecek tüm işlemleri Limak Uludağ Elektrik resmi web sitesi limakuludag.com, sayfası üzerindeki online işlem merkezi üzerinden yapılabileceğini sözlerine ekledi.

Edremit’te gerçekleştirilen YİM açılışına Edremit Kaymakamı Ali Sırmalı, Belediye Başkanvekili Mehmet Ertaş, LİMAK Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Limak Uludağ Elektrik Genel Müdürü Ali Erman Aytac, Limak Uludağ Edremit Bölge Yönetmeni Mustafa Karaman, Faturamatik Genel Müdürü Eyüp Kaynar ile protokol ve çok sayıda davetli katıldı.