L’Oreal kozmetik markasının varisi Liliane Bettencourt’un 94 yaşında hayatını kaybetmesi üzerine, şirketin Yönetim Kurulu Başkanı Jean-Paul Agon bir taziye mesajı yayımladı.

L’Oréal Grubunun Yönetim Kurulu Başkanı Jean- Paul Agon, şirketin kurucusu Eugne Schueller’in kızı 94 yaşındaki Liliane Bettencourt’un vefatı üzerinde bir taziye mesajı yayımladı. Agon mesajında şu ifadeleri kullandı: "Kozmetik lideri L’Oréal Grubu’nun kurucusu Eugne Schueller’in kızı Liliane Bettencourt ‘un 21 Eylül tarihinde hayata gözlerini yumduğunu derin bir üzüntüyle bildirmek isterim. Tüm L’Oréal çalışanları olarak, kızı Bayan Francoise Bettencourt Meyers, damadı Bay Jean-Pierre Meyers ve oğulları Jean-Victor ve Nicolas’a bu yaslı günlerinde en içten başsağlığı dileklerimizi iletmek isteriz.

L’Oréal ve çalışanları ile her zaman yakından ilgilenen, grubun başarı ve gelişimine büyük önem veren 94 yaşındaki Bettencourt’a hepimizin hayranlığı büyüktü. Kendisi şirketin başarısına uzun yıllardır büyük katkılar sağlamıştır. Bayan Liliane Bettencourt, güzelliğin eşşiz hanımefendisi aramızdan ayrıldı, onu asla unutmayacağız".