31 Ekim 2016’da İstanbul Swissotel’de gerçekleştirilen ve iş dünyasından çok sayıda davetlinin katıldığı ödül töreninde, markalaşmada Anadolu’nun yükselen yıldızı seçilen Şimşek A.Ş’ye ödülü,  Vodafone Türkiye İcra Kurulu Başkan Yardımcısı Sn. M. Sinan Kızıldağ ve Fibabanka  Genel Müdür Yardımcısı Sn. Emre Ergun tarafından takdim edildi.
20 yıl önce Karaman’da kurulan ve Sekiz yıldır Türkiye’nin ilk 500 Sanayi Devi arasında yer alan ŞİMŞEK, 95.000 m2‘si kapalı, 40.000 m2’si açık olmak üzere, toplam 135.000 m2 alan üzerinde kurulu, ileri teknoloji ile donatılmış tesislerinde, 1500’ü aşkın uzman çalışanı ile hem yurt içinde, hem de yurtdışında geniş bir tüketici kitlesine 350’nin üzerinde ürününü arz ediyor.
Şimşek A.Ş; Bien, Invite, Twitto, Biskiato, Tio ve Roxy markaları ile Avrupa’dan Afrika’ya, Asya ve Avustralya’dan Amerika’ya kadar 100’ün üzerinde ülkeye ihracat gerçekleştiriyor ve ülkemiz ekonomisine katma değer sağlıyor. Bisküvi, Çikolata, Kek, Gofret, Kraker çeşitlerinin yanında, Türkiye’nin ilk porsiyon paketli kruvasanını üreterek, yenilikçilikte sektöre yön vermeye devam ediyor.