Markalaşmanın ve büyümenin yolunun dijital pazarlama faaliyetlerinden geçtiğini söyleyen VizyonMedya Ajans Başkanı Nihat Kılıç, “Dijital dünyada büyük küçük bütün firmalar için birçok fırsat var. Dijital platformlarda ekonomik bütçelerle harika sonuçlar yakalanabiliyor” dedi.

Markalaşmanın ve işleri büyütmenin yolunun dijital pazarlama faaliyetlerinden geçtiğini söyleyen, Online medya planlama, Google Adwords, Arama motoru optimizasyonu (SEO), Sosyal medya pazarlama, Mobil pazarlama, Görüntülü ağ (banner, video) reklamları, Yeniden pazarlama ve Dijital pazarlama danışmanlığı konularında hizmet veren VizyonMedya Ajans’ın Başkanı Nihat Kılıç, Türkiye’de 2013 yılında 1,169 Milyar TL internet reklam yatırımı yapıldığını söyledi. Kılıç, bunun 587 Milyon TL’si arama motoru pazarlamasına ayrıldığını vurgulayarak "Bu rakamlar yurt içi ve yurt dışı pazarlarda ticaretini büyütmek isteyen firmaların dijital pazarlamaya verdiği önemi gösteriyor" dedi.

Kılıç, “Piyasa koşulları çok zorlu ve çok fazla rakip var. Bu koşullarda firmanızı öne çıkarmak zor ama imkânsız değil. Tüketicilerin yüzde 80’i ürün ya da hizmet almadan önce internette araştırma yapıyor. Siz de dijital pazarlamaya bütçe ayırarak tam da sizin sattığınız ürün ve hizmetlere ilgi duyan hedef kitleye ulaşabilirsiniz. Üstelik sadece web sitenizi ziyaret eden potansiyel müşteriler için ödeme yaparsınız” dedi.

Nihat Kılıç, Google’da arama reklamları, internette görüntülü reklamları, mobil uygulama reklamları ve yeniden pazarlama reklamlarıyla hızlı ve ekonomik sonuçlar alınacağını vurgulayarak, “Dijitaldeki gelişmeler ve buna çok hızlı uyum sağlayan müşteriler olunca bu süreç markaları yakından ilgilendiriyor. Dijitalde başarılı olmak giderek önemli hale geliyor. Dijitalde yapılan hatalar markaların itibarını olumsuz etkiliyor. Marka yöneticilerini tedirgin ediyor ve kafalarını karıştırıyor” ifadelerin kullandı.

Nihat Kılıç, “VizyonMedya olarak bütün etkin yöntemleri kullanarak bir çok firmanın yardımcısı olduk. Yalnızca tedarikçi olan bir reklam şirketi değiliz ürettiğimiz dijital iş geliştirme ve stratejik çözüm ortağıyız. Bize www.vizyonmedya.com.tr herkes ulaşabilir” dedi