ESKİŞEHİR (AA) - Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Genel Başkanı Nail Olpak, "Elbette mekanlar birinci derecede öncelikli olmasa da faaliyetlerimizi gerçekleştirme noktasında daha güzel yerleri hak etmek, gönlümüzden geçenlerdir" dedi.

MÜSİAD Eskişehir Şubesinin Tepebaşı ilçesi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Sivrihisar Caddesi'ndeki yeni hizmet binası törenle hizmete girdi.

Törende konuşan Olpak, Eskişehir'in, derneğin en eski şubelerinden olduğunu söyledi.

Bu şubenin 17 yıldır hizmet verdiğini dile getiren Olpak, "Genel Merkez olarak 25 yılımızı geride bıraktık. Elbette mekanlar birinci derecede öncelikli olmasa da faaliyetlerimizi gerçekleştirme noktasında daha güzel yerleri hak etmek, gönlümüzden geçenlerdir. Sanayici ve iş adamlarımıza hizmet edecek bu mekanının hayırlı olmasını diliyorum" dedi.

Vali Güngör Azim Tuna ise iş adamlarının ülkeyi daha ileriye götürme çabalarının gurur verici olduğunu belirtti.

Eskişehirli iş adamlarından çok şeyler beklediklerini anlatan Tuna, "2015 yılında inşallah önemli bir atağa geçeceğiz. Tüm iş adamlarımızı takdir ediyoruz. Hepsinin, başımızın üzerinde yeri vardır" diye konuştu.

MÜSİAD Eskişehir Şube Başkanı Vahap Satıcıoğlu da yeni hizmet binasının mülkiyetinin kendilerine ait olduğunu bildirerek, katılımcılara teşekkür etti.

Daha sonra kurdele kesilerek binanın açılışı gerçekleştirildi.