15’inci Uluslararası MÜSİAD Fuarı’nda yerini alan Naksan Holding’in Big Bag Satış Müdürü Uğurtan İşcan, “Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasındayız. Bu 500 firma arasında yükselmemizin en büyük sebeplerinden biri de ihracattaki başarımızdır” dedi.

Naksan Holding, İstanbul Fuar Merkezi’nde gerçekleştirilen Uluslararası Müstakil Sanayici ve İşadamları Derneği (MÜSİAD) Fuarı’nda stant açtı.

Fuarda birçok sektörden, birçok üreticinin yer aldığını belirten Satış Müdürü Uğurtan İşcan, “Aynı yöne bakan insanların buluştuğu bir fuar olması açısından ciddi şekilde faydalı bir fuardır. Naksan Holding olarak bu fuara ilk kez katılıyoruz. Burada fazlasıyla gelecek vaat eden işler gördük. Örneğin yurtdışından birçok müşteri bizi yeni ürünlerimizi, yeni üretimlerimizi, alternatif çözümlerimizi yerinde inceleyerek görme fırsatını yakaladılar. Naksan Plastik’in birçok çözüme odaklı ürünlerinin burada birebir test edilerek görülmesi ve bunu gören yabancı misafirlerimizin memnuniyetlerini gözlerinden okumamız bizleri çok mutlu etti” şeklinde konuştu.

“TÜRKİYE’NİN EN BÜYÜK 500 SANAYİ KURULUŞU ARASINDAYIZ”

Fuarın açılışını Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın yapmasıyla ilgili olarak konuşan Uğurtan İşcan, “Cumhurbaşkanımızın da açıkçası bu fuara gösterdiği önemi biliyoruz. Yüzde yüz Türk firmalarının Türkiye’de gelişimine, ar-gesine verdiği desteği yakinen biliyoruz. Bunun manevi hazzını duymak onun da bu fuarın açılışında burada olması bizleri gerçekten memnun etti” dedi.

Naksan Holding’in birçok sektörde yatırımı olduğunu vurgulayan İşcan, “Enerjiden ambalaja, halı, tekstil vb. Dolayısıyla bütün kuruluşlarımızla hedefimiz öncelikle iç piyasanın isteklerine düzgün, doğru, zamanında cevaplar vermektir. Burada göreceğimiz olumlu veya olumsuz durumların değerlendirilmesini kendi içimizde yapmaya çalışıyoruz. Yurtdışında şimdiye kadar gidemediğimiz bölgelere de gitmek istiyoruz. Tabi bu konuşulduğu kadar kolay bir süreç değil. Bunun birçok bileşenlerinin olması gerekiyor. Naksan Plastik’in ihracat oranı azımsanmayacak kadar yüksek derecede, Türkiye’nin en büyük 500 sanayi kuruluşu arasındayız. Bu 500 firma arasında yükselmemizin en büyük sebeplerinden biri de ihracattaki başarımızdır. Ama başarının sonu yoktur. Başarı sonuna kadar gidilmesi gereken bir hedeftir. Biz de hedeflerimizi her geçen yıl daha da yükselterek, ürün çeşitliliğini daha çok artırarak ilerlemeye gayret ediyoruz” diye konuştu.