İSTANBUL (AA) - Rekabet Kurumu Başkanı Ömer Torlak, yarın Anadolu Ajansı (AA) Finans Masası canlı yayınına katılacak.

AA'nın 100. Yıl Vizyonu çerçevesinde geliştirdiği AA Finans Haberleri Terminali'nden canlı yayınlanan Finans Masası'nın konuğu olacak Torlak, gündemdeki gelişmeleri değerlendirecek.
Torlak, yarın saat 10.30'da gerçekleştirilecek AA Finans Masası'nda soruları da yanıtlayacak.

Toplantı, "aafinans.com"dan canlı izlenebilecek. Torlak'ın açıklamaları, AA Finans'ın Twitter hesabı "@aa_finans"tan da anlık takip edilebilecek.

AA Finans Haberleri Terminali bünyesinde gerçekleştirilen AA Finans Masası'nın daha önceki toplantılarında, eski bakanlardan Nihat Zeybekci ve Mehdi Eker, Kalkınma Bakanı Cevdet Yılmaz, Türkiye Cumhuriyet Merkez Bankası Başkanı Erdem Başçı, Borsa İstanbul Genel Müdürü Tuncay Dinç, Sermaye Piyasası Kurulu Başkanı Vahdettin Ertaş, Renault Mais Genel Müdürü İbrahim Aybar, Bankacılık Düzenleme ve Denetleme Kurumu Başkanı Mehmet Ali Akben, Otomotiv Distribütörleri Derneği Yönetim Kurulu Başkanı Mustafa Bayraktar, Limak Holding Yönetim Kurulu Başkanı Nihat Özdemir, Global Yatırım Holding Yönetim Kurulu Başkanı ve Üst Yöneticisi (CEO) Mehmet Kutman ile Başbakanlık Toplu Konut İdaresi Başkanı Mehmet Ergün Turan'ın da aralarında bulunduğu ekonomi, finans ve iş dünyasının önde gelen temsilcileri ağırlanmıştı.

Muhabir: Belgin Yakışan