Balcıoğlu Şirketler Grubu, Rusya Menşeili Sveza Company ile birlikte geliştirdiği Balko Sveza Deck Plywood ila şantiyelerde zaman ve maliyet tasarrufu sağlandığını açıkladı.

Balcıoğlu Şirketler Grubu, Rusya Menşeili Sveza Company ile birlikte geliştirdiği Balko Sveza Deck Plywood’la şantiyelerde zaman ve maliyet tasarrufu sağlandığını açıkladı. Ürünün önceki gün yapılan tanıtımında, Sveza Company üst düzey katılım ile temsil edildi. Sveza Company Ürün Geliştirme Müdürü Andrey Kobets ve Balcıoğlu Marmara Bölgesi Satış Müdürü - İnşaat Mühendisi Ahmet Güngören tarafından Balko Sveza Deck Plywood’un özellikleri katılımcılara anlatıldı.

Alman menşeili Surfactor firmasının CEO’su Dr. Gunther Martin katılımcılara, firması, Plywood’da kullanılan film ve Balko Sveza Deck için kullanılan özel film hakkında bir sunum gerçekleştirdi. Sveza yöneticileri; Dünya Satış ve Pazarlama Direktörü Andrey Immoreev’e, İhracat Satış Direktörü Dmitry Krivoruchenko’ya, Türkiye ve Ortadoğu Satış Müdürü Maxim Kolenko’ya, Ürün Geliştirme Müdürü Andrey Kobets’e ve Surfactor firması CEO’su Dr.Gunther Martin’e, iş ortaklığının ve günün bir hatırası olarak Balcıoğlu Üst Yönetimi tarafından teşekkür plaketleri takdim edildi.

BALKO SVEZA DECK PLYWOOD ÜRÜNÜNÜN ÖZELLİKLERİ

Üzerinde yer alan kılavuz çizgiler ile kesim işlemlerinde ve donatı demirlerin yerleştirilmesinde yüzde 50’den fazla zaman tasarrufu sağlamakta. Metrekare başına 8 ton yük dayanımı ile güven vermekte. Taber testi verilerine göre üzerindeki film 350 devirde aşınma direncine sahip. Özel içerikli Yeni Kenar Boyası ile yüzde 60 oranında neme ve suya daha dirençli.