Peynirli ve acılı baharatlı olmak üzere iki çeşidi bulunan Holey, tüketiciler tarafından çok beğenildi.

Gıda sektörünün önde gelen markalarından Saray, yeni ürünü Holey'i piyasaya sundu. Peynirli ve acılı baharatlı olmak üzere iki çeşidi bulunan Holey, tüketiciler tarafından çok beğenildi.

Gıda sektörünün ilk üç markası arasında yer alan Saray'dan yeni bir ürün daha. Pazarda 400'den fazla ürün çeşidi ile yer alan ve her geçen gün ürün çeşidini zenginleştiren Saray, Holey'i tüketicilerin beğenisine sundu. 200 gramlık ambalajlarda raflarda yerini alan Holey, tüketiciler tarafından çok sevildi.

Peynirli ve acılı baharatlı olmak üzere iki çeşidi bulunan Holey, acıktığınızda açlığınızı bastırabileceğiniz ve çantanızdan eksik etmeyeceğiniz bir tat.

Saray Holding'in pazarlama şirketlerinden Trend Emtia Dağıtım ve Gıda Pazarlama AŞ Genel Müdürü Nedret Özel, “Tüketicilerimizin ürünlerimizden keyif almasını ve güvenle tüketmesini sağlama anlayışı ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yenilikçi, farklı ürünlerle hizmet sunma konusunda öncü ve uzman olma ilkemiz doğrultusunda tüketicilerimize yeni ürünler sunmaya devam edeceğiz” diye konuştu.